🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
‼️ОБЕРЕЖНО ⚠️ 🇨🇦Канаду заполонили імміграційні аферисти.⛔️ ℹ️Канадські агенції малюють перед майбутніми іммігрантами гарну картинку. 💰Люди платять шалені гроші за переїзд, а вже за короткий час повертаються на батьківщину. У боргах та з прокльонами на адресу Канади.🇨🇦 ℹ️Програму тимчасових іноземних робітників (TFW) буде скорочено, а сам ринок зарубіжної робочої сили підчищений. 🇨🇦Влада Канади в жаху від того, як добрий почин став розсадником шахраїв. 🤯Рекрутери та роботодавці-аферисти заманюють тисячі та тисячі людей, які бажають пов'язати своє життя з гостинною країною. Аферисти діють через Facebook🌐, WhatsApp, Instagram 🌐та TikTok🌐, розсилаючи рекламу «попередньо затверджених LMIA». 📈Для іноземців, які прагнуть переїхати до Канади, стимул для придбання роботи простий: отримання LMIA підвищує шанси заявника на отримання постійного посвідки на проживання. ‼️Проведене на замовлення уряду у травні розслідування (результати не оприлюднені) виявило значне зростання шахрайств та зловживань у цій сфері. Нечисті на руку канадці брали з приїжджих від $10,000 до $180,000 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Калгарі , Альберта 🕶️ БЕЗКОШТОВНІ ОКУЛЯРИ, Не тільки для корекції зору, а й сонцезахисні (не всі клініки пропонують) Все що вам потрібно це карта Health benefits або робочі бенефіти 🩵 Також можливо придбати такі окуляри: -З захистом від блакитного світла / Технологічні захисні окуляри -Нічні/денні окуляри для водіння з поляризацією -Дитячі окуляри для самих маленьких Пишіть в особисті повідомлення і я поділюсь контактами клініки ❤️
-
Доброго дня. Шукаю кімнату в оренду для майстра манікюру. Якщо хтось володіє інформацією де зараз є вільне місце - поділіться будь ласка контактами. Завчасно дякую
-
📣Гарна новина для тих, хто все таки вирішив приїхати до Калгарі та новий в Канаді в серпні . 💩Alberta CCIS ще продовжує надавати 14 днів безкоштовного житла в отелі. 🏠Для того, щоб забезпечити собі житло одразу по прильоту - зверніться до CCIS після того як придбаєте квитки до Калгарі 🫴Деталі та контакти за посиланням 🫰🫰🫰🫰 t.me/UKRinCA/478 Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |
-
Ми шукаємо студентів або тих, хто працює вдома початкового рівня Досвід не потрібен! Посада: помічник кадрів Оплата: $600 (щотижня) Тип роботи: неповний та повний робочий день Також можуть подати заявку новачки * Має бути стабільне підключення до Інтернету. надішліть мені пряме повідомлення. WhatsApp: +1 (323) 927‑5958
-
Привіт, шановні батьки 👋 Запрошуємо діток на безкоштовне пробне онлайн-заняття з програмування, або дизайну ❤️ Напрями, які пропонуємо: 👾 Роблокс 👾 Майнкрафт 👾 Графічний дизайн 👾 Веб-дизайн 👾 Пайтон 👾 Скретч 👾 Конструкт 👾 Java 👾 C++ 👾 Робототехніка Вільних місць виділено не багато, тому поспішіть) Для запису на урок, відпишіть в особисті повідомлення. Всім гарного дня ❤️
-
-
-
-
-
Цікавить :)
-
-
-
-
-
Доброго дня! Працюю дієтологом - щоб ви були здорові. Надмірна, недостатня вага чи погане харчування? Я працюю без чаїв для схуднення, тільки доказова медицина. Що я пропоную? Після консультації зі мною - складання плану харчування враховуючи все про вас ( ціль, вага, вік, ріст, показники здоров'я, доступ до продуктів). Якщо це втрата ваги, то все правильно, чітко розраховано для того, щоб вага йшла в мінус або повільним зручним темпом або швидшим (але не більше 6 кг за місяць). Наша робота розрахована на 28 днів або і більше, за бажанням. Усі ці дні я на зв'язку, якщо виникнуть питання, чи щось додати /відняти у меню. Результат гарантовано, якщо усе робити правильно👍 Від вас - налаштованість🌸 Ціна приємна. З повагою, Софія. Слава Богу, ЗСУ та Україні. Сторінка в інстаграм www.instagram.com/dr.sofiiaa?igsh=ZXl5MDVodmwyczNl