🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Добрый день всем! Предлагаю услуги подолога Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : Укрепление ногтей: Маникюр с покрытием и без: Парафинотерапия: Массаж рук и ног Нахожусь Калгари SW 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
-
З 0 до профі🔝 🔥Весь пакет всіх онлайн-курсів за супер-ціною🔥
Тільки сьогодні все разом 499грн🔥🔥
📎Ламінування брів (окремо)499грн 📎Ламінування вій (окремо) 499грн 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій
Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка
Курс з теоритичною частиною та відео відпрацюванням на моделі, в закритому телеграм каналі, а це означає, що вам не треба чекати початку курсу, адже ви одразу отримуєте доступ до матеріалів і можете приступити до навчання🙋🏻♀️
☑️ Доступ до курсу зберігається за вами НАЗАВЖДИ! В будь-який момент ви можете переглядати курс. Ви можете дивитися курс у будь який зручний для вас час.
По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃
Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Дівчата які працюють у сфері Б'юті Польська компанія запрошує до співпраці (косметика,догляд за тілом,скраби для тіла,антивікові догляди,антицелюлітні лосйони,догляд за руками, Маски,шампуні,олійки,серії від випадіння волосся жін.чол.,парфуми. Також приймаються замовлення за адресною доставкою ціни приємно здивують.Кому цікаво пишіть в приват.
-
🤗Девчата из Calgary, всем привет🤗 🌈Я - твой новый мастер по наращиванию и ламинированию ресниц, оформлению и окрашиванию бровей. 🔴Если ты устала лежать 2,5 часа на наращивании ресниц-тогда тебе ко мне ! 🟠Ты забудешь про красные глаза, склейки и дискомфорт! 🟡Обещаю тебе : ⁃ Быстро и качественно выполненную работу ⁃ Гарантию долгой носки ⁃ Гипоалергенные материалы ⁃ Доступные цены 🟢Территориально нахожусь в центре Calgary , 1 мин от downtown 🔵Обращайтесь, с удовольствием отвечу на все ваши вопросы. 🟣Для новых клиентов гибкая система скидок. ⚫️Мой инста instagram.com/lashes_brows_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y= ⚪️Подписывайся, не потеряй меня 😉 🟤Или по номеру 📲 +15874371427
-
Дівчатка, на всіх нас війна на жаль, зробила відбитки не лише в душі і в серці, але часто і на обличчі у вигляді зайвих зморшок. Запрошую до себе на уколи краси професійним препаратом Botox and Desport. Трохи про себе: я сертифікована медсестра, яка має більше 20 років досвіду, додатково протягом 2-ох років я проходила спеціальні косметологічне навчання в одному із найкращих косметологічних інститутів Канади по напрямку введенню косметологічних препаратів. Наразі працюю в лікарні, а також пропоную професійні ін’єкційні косметологічні послуги. Буду буду рада запропонувати безкоштовні консультації для українців, порекомендую що саме потрібно для вашого типу обличчя у вашому віці. За деталями звертайтесь по телефону: 780-953-3040
-
📍Майстри Бьюті сфери.
✂️Перукарі. 💅Манікюр. 💆Масаж. 🪒Депіляція,бровіст та інші.
📍Або ви Клієнт та🔍шукаєте собі майстра ⬇️ ⛷Калгарі 🏭Ванкувер 🏡Єдмонтон 🏞Вінніпег 🏠Раджайна(Regina)
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
Яке місто?
-
За посиланням на офіційному сайті Канади можете отримати інформацію по професії та вимогам щодо отримання ліцензії у кожній провінції Канади
www.jobbank.gc.ca/marketreport/requirements/16445/ca
-
Дівчата, велнес студія Transcend 1429 17 Ave SW, Calgary, AB T2T 0C6 , в якій я я працюю косметологом, пропонує до 31 жовтня знижку 20% на всі послуги, включаючи послуги косметолога та депіляцію. Також, якщо запишетеся, ви зможете взяти участь в розіграші набору для домашнього догляду за шкірою обличчя від GLO skin, вартість якого $185.
Запрошую до себе на процедури догляду. Якщо ви сумніваєтеся що вибрати на сайті, вибирайте Skin Care Services і вже там Custom facial, а про виборі staff виберіть Nataliya Dets. А ми вже на місці визначимося що робитимемо саме для вас.
Також можете записуватися до мене на депіляцію. Я працюю на гібриді цукру та воску. Це навіть краще за шугаринг. Я в Україні 10 років займалася шугарингом та 11 років восковою депіляцію і маю з чим порівняти. Процедура майже безболісна і результати довго тримаються, тому що волосся не обламується.
Якщо маєте якісь запитання, то пишіть в коментарях або в приватні повідомлення. www.transcendtowellness.ca/
-
Дівчата , нарешті запис відкритий 😍 На перший візит дарую 20% знижки 🫶🏻
Запрошую кожну з вас на :
🤍ламінування lashes та brows 🤍коррекція та фарбування брів 🤍нарощування вій
- Працюю з найякіснішими гіпоалергенними матеріалами з Європи та України🇺🇦❤️
📍Edmonton, North West
-
Також інформація для дівчат - майстрів :
Lash та brows - майстри, маю для вас гарні новини .
Починаємо отримувати поставки матеріалів . Зараз маємо в наявності C , B , D (7,8,9,10,11,12,13mm) 0,07 та 0,10/0,15 , L mix та довжини окремо 7-13mm , мікси C,D,L,B в коричневому кольорі (гіркий шоколад) , кольорові вії та з блискучі .
Згодом додамо вії фірми Lex та Ibeauty .
Також ВЖЕ доступні мікро-браші, браші, патчі, лунки для клею, шапочки одноразові, одноразові простирадла, подушки під голову, подушки під спину, лінзи .
Через 23 дні чекаємо поставку Elan ( фарби , тінти , системи ламінування вій та брів , муси ) , Zola ( хна , пінки , обезжирювачі ) , клеї , знежирювач та праймер ( Vivien , Lovely ) from Ukraine 🇺🇦❤️
-
#Эдмонтон
-
Доброго дня , дівчата. 😍 Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру із Києва. Приїхала у Ванкувер нещодавно, шукаю нових клієнтів і знайомих 🙂 Якщо є бажання зробити манікюр - запрошую вас до себе( Sandman Hotel Vancouver Downtown ) Пишіть в особисті повідомлення :)
Мій інстаграмм : instagram.com/darya_nailsmasters?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Добрый день. Девушки, которые уже работают парикмахерами, колористами в Альберте, с вас требовали лицензию при трудоустройстве?
-
Всім привіт! Я майстер манікюру зі стажем 7 років! Роблю усі види манікюру! Приїду в Калгарі 1 листопада, десь за тиждень вже буду на роботі в даунтауні! Всіх чекаю на ідеальний манікюр та смачну каву❤️ Ось мій інстаграм: instagram.com/nails.happen?igshid=NDc0ODY0MjQ= Буду вдячна кожному за підписку та довіру🙏🏼