🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Всім привіт 💙💛 В наявності є готові пости для різних сфер ❤️🔥
ЗАКРИВАЄМО ПРОДАЖ,кількість людей обмежена‼️ Тому ціна зі ЗНИЖКОЮ для таких сфер🔥:
- BROW-майстер;
- Візажист;
- Перманентний макіяж;
- Косметолог-естетист;
- Косметолог-ін'єкціоніст;
- Майстер манікюру;
- Педикюр;
- LASH-майстер;
- Ламінування вій;
- Перукар;
- Шугарінг;
- Кератин/ботокс;
- Масажист/масаж обличчя;
- Лазерна епіляція.
За допомогою таких текстів ви піднімете залученість, а також, охоплення🤗
ЗАКРИВАЄМО ПРОДАЖ ГОТОВИХ ПОСТІВ, ТОМУ У ВАС Є МОЖЛИВІСТЬ ПРИДБАТИ🌹
Кого цікавить - пишіть в особисті смс❤️
-
youtu.be/qRhQ2ZVdv6U
-
Express Entry (ймовірно прохідний сценарій):
- Мова мінімум IELTS 6.0 за кожним модулем. А краще 8777
- Оцінка освіти
- Вік до 35
- Другий з подружжя здає мову хоч на 4
- Додаткові 50 балів за роботу.
Це сценарій, який дає шанс бути обраним з пулу ЕЕ, однак гарантій нема взагалі.
Canadian Experience Class (CEC)
- Працюєте в Канаді мінімум рік.
- Здаєте мову на 4-5
- Реєстрація в Express Entry - вам нараховують бали. Якщо мова на низькому рівні, у вас нема досить освіти, вік вже за 35, то шаси такі собі... Раз на кілька років, може, уряд опустить прохідний бал.
- Сидите і чекаєте, поки опустять прохідний бал. Люди по 3-4 роки чекають, щоб тільки отримати шанс почати імміграцію.
-
Провінційні програми (схематично)
- Дивитесь вимоги вашої провінції. Як правило, має бути зв"язок з провінцією через роботу + стаж роботи в цій провінції (Ньюфаундленд та Лабрадор не має вимоги стажу)
- Здаєте екзамен з мови. Рівень від CLB 4 і вище.
- Подаєте Expression of Interest - це реєстрація у провінційному пулі кандидатів на імміграцію. Кожна провінція має свій пул і відбирає кандидатів залежно від кількості балів. Більше балів - більше шансів.
- Вибрати з пулу - подаєтесь на номінацію провінції. Загружаєте документи ваші і т.д. Розгляд займає 3-5 місяців в середньому.
- Отримали номінацію провінції - ПОДАЄТЕСЬ НА ПОСТІЙНЕ РЕЗИДЕНТСТВО (ПР). Раніше неможливо ніяк. Аж тільки зараз на цьому кроці! Аплікація на ПР - онлайн також. Загружаєте документи плюс довідка про відсутність судимостей та кримінальних справ. Розгляд аплікації на ПР здійснюється виключно федеральним урядом. Орієнтовно цей процес займає зараз 25 місяців. Якщо у вас на цьому кроці закінчився дозвіл на роботу, то ви його легко продовжуєте, бо ви вже в процесі імміграції і має номер вашої аплікації.
Якщо ваша провінція чи територія має програму номінації інтегровану через Express Entry, то після отримання номінації, ви йдете у свій профіль ЕЕ, додаєте інформацію, що у вас є номінація і далі переходите на етап подачі на ПР. Єдина різниця між non-EE та EE напрямами - це тривалість розгляду аплікацій на ПР. Різниця приблизно в рік на користь EE. Однак, тривалість розгляду залежить від беклогу апілікацій, а зараз цей беклог кілька мільйонів.
Якщо ж ви за три роки (чи скільки у вас там діє дозвіл на роботу), не змогли перейти на крок №5, то у вас два шляхи:
- повертатись назад до України або
- терміново шукати роботодавця, хто в погодився виробити LMIA та взяти вас на роботу на основі закритого дозволу на роботу.
-
здравствуйте девушки🌹 Приглашаю вас на чудесную процедуру по восстановлению волос! -Ботокс -коллаген -биксипластия -нанопластика Дадут вашим волосам второе дыхание и превратят ваши сухие,поврежденные,пустые волосики в ШЕЛК!! Порадуют вас блеском,лёгкостью и избавят от ежедневных мучений,с данными процедурами и хорошим люксовым домашним уходом,вы так же забудьте об утюжке и прочих ненужных вещах! 🌸🌸🌸 Если думаешь что твоим волосам уже ничего не поможет,что бы ты ни делала,ты закрутишь волосы в тугой хвост/гульку и пойдёшь по делам ,поверь,мне есть чем с тобой поделиться и я точно смогу убедить тебя в обратном!! Просто попробуй!😉🌹 Всем пришедшим с Фейсбук и этой группы скидка 10% на первую процедуру и домашний уход! Ваши волосы-МОЯ ЗАБОТА!Жду🫶 больше работ скину по желанию)
-
Состав смыт
-
Состав смыт
-
Состав смыт
-
Состав смыт. Район Сент Альберт,в сложные случаи выезд на дом за доплату😉🌹
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
Добрий вечір !💛💙 Я з України. Вдома, в своєму рідному Києві, я доглядала за своїми двома чудовими малолітніми дітками, і працювала майстром манікюру і нарощування нігтів .
Тепер я хочу продовжити свою улюблену справу , як не крути , але краса підіймає настрій ☺️ З червня місяця працюю в 🍁 Едмонтоні, район leger, SouthwestКому цікаво, пишіть мені в особисті повідомлення 😉 або дзвоніть : 780 982 8095
Нижче останні фото моїх робіт ☺️
-
Вопрос) В какую стоимость данное окрашивание?
-
Свои волосы не крашеные (брюнетка)
-
І що це таке?
-
Здравствуйте, посоветуйте пожалуйста мастера маникюра (Эдмонтон) 🙏🏻
-
Якщо хтось шукає житло у невеликих містах Канади, компанія-орендодавець Northview Property Management пропонує українцям 4 місяці оренди безкоштовно у Dawson Creek, BC та Fort St John, BC Сайт компанії www.rentnorthview.com/
-
#Мастер #Девчонки кто хочет избавиться от лишних волос 🌵🌵🌵ето ко мне!!! Меня зовут Любовь я мастер Депиляции воском!!!! Ламинирование ресниц, покраска бровей! Нахожусь в Vaughan ON maple 🍁 Falvo street.работаб пока дома!жду вас у себя в гостях.647-534-4990
-
Здравствуйте, посоветуйте подскажите мужского парикмахера 🙏🏻 Район не важен , спасибо . Эдмонтон