🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Точно по вашій специфіці не знаю,але знаю що перукарі можуть,но там є умови,вони серйозні .Знаю що дівчата працюють,але ви повинні розуміти що це не легально ,треба визнавати які вимоги до легалізації.Може краще зняти десь в салоні місце
-
Точно по вашій специфіці не знаю,але знаю що перукарі можуть,но там є умови,вони серйозні .Знаю що дівчата працюють,але ви повинні розуміти що це не легально ,треба визнавати які вимоги до легалізації.Може краще зняти десь в салоні місце
-
Ще варіант це,Бьюті коворкінг,там можно зняти по годинно та за день.Це великий салон з окремими кімнатами,їх берете в аренду
-
Якщо моя особиста думка,то всім хто хоче працювати на дому то не раджу,багато може бути но...Краще зняти аренду ,клієнти охоче йдуть в салон че Бьюті коворкінг а ніж до вас до дому
-
І ще один нюанс ,якщо сусіди побачать що до вас часто ходять різні люди то можуть сказати лендлорду
-
Треба ще буди питатися лендлорда
-
Але пробуйте,я впевнений .що вийде так як має бути найкраще
-
Доречі Мене звати Вероніка Мастер Лешмейкер Досвід 6 років
Переїжджаю до Калгарі через два тижня. Де буду жити і приймати клієнтів, ще не знаю, але точно буду😅
Буду буду рада знайомству
Instagram ⤵️
veroni_lash
instagram.com/veroni_lash?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет 👋 Давайте знакомиться, меня зовут Лена , я приехала из Украины. Не так давно освоила навыки наращивания ресниц и хочу пригласить вас на процедуру💐 Для вашего удобства никакой твёрдой кушетки☝️ Мягкое кресло и приятная музыка помогут вам насладится процедурой и выйти с кабинета отдохнувшей и красивой 😇👌 Принимаю в Калгари на Mahogany Centre SE в выходные дни в том числе💐 Для записи пишите в Месседжер , или по номеру (587) 892-5437 Всем хорошего дня☀️
🪷Price🪷 📌Classic -70$ 📌2D - 80$ 📌3d and 4d - 90$ 📌Mega Volume 100$
📌Снятие ресниц предыдущего мастера - 10$
🌸При первом посещении скидка -15% 🌸
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
Добрый вечер, мастера по перманентному макияжу подскажите как вы работаете, как делали лицензию (если надо) ?
-
Щоб працювати на дому потрібна бізнес ліцензія і згода лендлорда
-
Вітаю, шановно громадо. Шукаю в Вінніпезі, Манітоба наших дівчат/хлопців перукарів для чоловіка й сина. Відгукніться в особисті, хто є тут? Дякую
-
Цікавить перукар у Ванкувері, або поблизу, для жіночої стрижки. Порадьте.
-
Здравствуйте, может у кого-то есть контакты грумера в Эдмонтоне , подскажите пожалуйста 🙏🏻🫶🏻