Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
6.5k Posts 1.2k Posters 13.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t373225649T Offline
    t373225649T Offline
    Tetiana Bogatyr
    wrote on last edited by
    Дівчата чи є наші перукарі в Okotoks, Alberta.
    1 Reply Last reply
    0
  • t511733984T Offline
    t511733984T Offline
    Дашка
    wrote on last edited by
    Можете посмотреть у себя в городе Напишите в поиск Akzentz и поищите к вам ближайший магазин
    1 Reply Last reply
    0
  • t776864751T Offline
    t776864751T Offline
    Natalia Zerina
    wrote on last edited by
    Дякую Вам ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t638946662T Offline
    t638946662T Offline
    Olenka Kravets
    wrote on last edited by
    Олена Кравець запрошує дівчат взяти участь у майстер класі "Макіяж для себе" ви правильно і грамотно навчитесь використовувати декоративну косметику, зможете підкреслити переваги і приховати недоліки, легко створити оригінальний та неповторний образ на всі випадки життя💄 💓професіонал буде асистентувати кожну учасницю, відповість індивідуально на запитання про догляд та візаж 💓повний розбір косметички та поради, щодо брендів косметики представлені в презинтації 💓 інтерактиви, музика, солодощі, витончене шампанське та можливість познайомитися з цікавими людьми у бонус до яскравого вечора🥂 Щоб поєднати приємне із корисним, слід лише написати про своє бажання взяти участь instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= Важливо взяти з свою особисту косметичку та дзеркальце для майстер класу із самомакіяжу🙏🏻 Вартість: 20 🇨🇦 $(кошти будуть передані на допомогу ЗСУ) Місце і час: субота 25 лютого, 3:00-7:00, 87 Quarry Park Rd SE, party hall 💫 Для реєстрації: direct instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= Калгарі 😍
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana Varshavska
    wrote on last edited by
    Привіт, я ліцензований майстер по Ботокс ін’єкціях і медсестра в Канаді 20 років. Працюю в клініці в Едмонтоні. Звертайтесь кого цікавлять Ботокс послуги. Консультаціі для українців безкоштовні.
    1 Reply Last reply
    0
  • t784612526T Offline
    t784612526T Offline
    Марійка Дроник
    wrote on last edited by
    Привіт дівчата) не підкажете де можна купити одноразову простиньку на кушетку?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna S
    wrote on last edited by
    Професійний магазин в Калгарі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A.🥀
    wrote on last edited by
    Девочки,я в Виннипеге работаю до средины Апреля🗓️ Освободились даты на обучение в Марте,так же еще могу взять в первой половине Апреля. •Бровист с 0 •Визажист с 0 •Ламинирование бровей •Ламинирование ресниц •Сам себе визажист •Перманентный макияж с 0 ( брови/глаза/губы) Клиенты,так же запланируйте свой визит заранее🫶🏼 instagram.com/annnaboichuk?igshid=YmMyMTA2M2Y= Winnipeg
    1 Reply Last reply
    0
  • t776864751T Offline
    t776864751T Offline
    Natalia Zerina
    wrote on last edited by
    На Амазон
    1 Reply Last reply
    0
  • t475433844T Offline
    t475433844T Offline
    Tanya Werty
    wrote on last edited by
    Привет ❤️ Я мастер перманентного макияжа и бровист . Жду вас на : - Перманентный макияж ( брови , губы, межресничка) - Коррекция , окрашивание и ламинирование бровей - Ламинирование ресниц Кабинет находится в DOWNTOWN Calgary instagram.com/brows_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    1 Reply Last reply
    0
  • t333357193T Offline
    t333357193T Offline
    Елизавета Косенко
    wrote on last edited by
    #реклама Добрий день , я Ліза 🌸🌸🌸 мастер манікюру та педикюру ❣️ Також роблю нарощення 💅 Все стерильно та безпечно ✅ чекаю всіх у себе 🥰 Манікюр -25$ Манікюр +покриття -40 $ Укріплення /дизайн-10$ Педикюр -40$ Педикюр (тільки пальчики )-45 $ Педикюр комплекс -50 $ Нарощення від 55$ 🔥Адреса Edmonton , Londonderry 🌸 5 хв від Londonderry Mall 15 хв від Clareview 15 хв від Northgate На всі питання відповім 🌸🌸 instagram.com/kosenko.elizaveta_nail?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    1 Reply Last reply
    0
  • t540294151T Offline
    t540294151T Offline
    Екатерина
    wrote on last edited by
    Добрый вечер,скажите пожалуйста, я по профессии парикмахер, (так сложилось , что я только стригу) как подтвердить диплом ,что для этого нужно? Провинция Саскачеван.Спасибо за ответ.
    1 Reply Last reply
    0
  • t511733984T Offline
    t511733984T Offline
    Дашка
    wrote on last edited by
    Всем привет! Меня зовут Дарина, я сертифицированный мастер маникюра и лашмейкер 😊 Ищу новых клиентов на маникюр , педикюр , наращивание ресниц 🇺🇦✨ Приглашаю Вас в Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street Моя Инстаграмм страница : instagram.com/dary_nailsandlashes?igshid=YTY2NzY3YTc= Любые вопросы задавайте в личные сообщения! До встречи 💕
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Татьяна
    wrote on last edited by
    АКЦИЯ🔥 на наращивание ресниц в Калгари Только с 20.02 по 25.02 любой объём до 4д - по цене классики👍 (75$) 🚉 район остановки c-train Southland  инстаграм 👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Буду рада стать вашим мастером😊 Места ограничены⏳ #нащиваниеРесниц #нараститьРесницы #ресницыКалгари
    1 Reply Last reply
    0
  • t783530074T Offline
    t783530074T Offline
    Marina
    wrote on last edited by
    Друзі всім привіт 🤗 Приєднуйтесь до мого телеграм каналу з найкращою музикою ✨🎼 🇺🇦 Українських та зарубіжних хітів 🎧 😇 Все на Ваш смак, Ви точно знайдете ☝🏼 Гарного настрою та приємного прослуховування 🫶🏻🤍 t.me/Marinet_92
    1 Reply Last reply
    0
  • t754894387T Offline
    t754894387T Offline
    Дар'я Безверха
    wrote on last edited by
    Привіт всім❤️ Я SMM manager , і в мене є для вас чудова пропозиція !!! Залишилось 2 безкоштовних місця на повний розбір та аналіз вашого робочого профілю 🧐 та знижка 70% на будь які запити : - контент та промо план - написання стратегії для розвитку - розробка дизайну вашого профілю - пошук і направлення на ЦА Якщо ви знаходитесь в центрі , тоді ми разом зможемо попрацювати над вашим контентом , та відзняти багато краси 😍😍😍 Чекаю на ваші повідомлення !
    1 Reply Last reply
    0
  • t638946662T Offline
    t638946662T Offline
    Olenka Kravets
    wrote on last edited by
    Всім привітик дівчатка! Шукаю моделей на брівки на неділю, хто зможе напишіть будь даска мені у приватні повідомлення www.instagram.com/p/Co3jpBjL0BI/?igshid=MjkzY2Y1YTY= ❤️ Калгарі ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5639016168T Offline
    t5639016168T Offline
    Liliiia sugaring
    wrote on last edited by
    Доброго дня) Запрошую на шугаринг, спа масажі. Досвід 3 роки. Приймаю в салоні в центрі Калгарі (11авеню) у чистому кабінеті, стерильних умовах, використовую одноразові матеріали та якісну продукцію для роботи. Мій інстаграм: instagram.com/lilusugar Записатися на процедуру можна через сайт: www.vagaro.com/liliiaspa Або за тел: 5878371576 #sugaringcalgary
    1 Reply Last reply
    0
  • t372011102T Offline
    t372011102T Offline
    Olena Goriakina
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Новина від бренду SheMax (витяжки манікюрного пилу та підставки для рук українського виробництва) 🌟 З 1 березня буде підвищення ціни на 2 моделі витяжок. Але зараз ще можна встигнути купити за старими цінами. Будь ласка, уважно читайте 2 пости про ціни 🙏❤️ www.instagram.com/p/CoxadYKuXAu/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
    1 Reply Last reply
    0
  • t638946662T Offline
    t638946662T Offline
    Olenka Kravets
    wrote on last edited by
    Всім привітик дівчатка! Шукаю моделей на брівки на неділю, хто зможе напишіть будь даска мені у приватні повідомлення www.instagram.com/p/Co3jpBjL0BI/?igshid=MjkzY2Y1YTY= ❤️ Калгарі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags