🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт) Запрошую Вас на манікюр Працюю біля Downtown Досвід роботи 6 років Працюю швидко та якісно Інструмент проходить два этапи обробки Манікюр гель лак 50 Педикюр 70 Нарощування 85 В вартість включено : укріплення, френч, омбре, ремонт 1-2 нігтя та дизайн 211 14th Ave SW 7 хвилин пішки від станції Victoria Park обо 15 від станції City Hall Буду дуже рада знайомству ❤️ Мій інстаграм instagram.com/nailscalgary.inna.kotova?igshid=MDE2OWE1N2Q=
-
У люксіо головний офіс знаходиться в росії 💩 це не Канадський бренд
-
www.instagram.com/p/CoGnw0Nr7wi/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Всем привет. Хочу предложить свои услуги массажа. Занимаюсь классическим, релакс, массаж глубоких тканей, ГуаШа, тейпирование. Кабинет находиться в Даун Таун, Калгари , остановка c-train 7 ave(8ave). Адрес 819 4 Ave SW, Calgary, AB T2P 0K5. До конца ‼️ФЕВРАЛЯ ‼️акционное предложение для знакомства со мной - 70CAD за часовой массаж. Работаю только с женщинами.
-
Дівчата вітаю ! Потрібен перукар ! Хто вільний , може сьогодні підстригти ?
-
Калгари
-
Всім привіт👋🏻 Мене звати Мар’яна я перукар стиліст з України🇺🇦 з досвідом роботи понад 10 років Працюю в салоні The Hive Hair Company Моя робоча сторінка в інстаграмі⬇️#інст www.instagram.com/p/Cm3Bm1fjvq6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Адреса 175 Osborne Street Надаю такі перукарські послуги 👇 •Чоловічі •жіночі •дитячі стрижки -Фарбування волосся: •Балаяж •Мілірування •Sunlight( також перекладається як поцілунок 💋сонця🌞) •Шатуш •Омбре •Airtouch •Зачіски весільні Корекція та фарбування брів . 📞4313342000
-
Winnipeg 🤗
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
🔥НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ в КАЛГАРИ Остановка c-train Southland 💣от 1D до 6D за 1,5-2 часа 👍на мягком кресле-реклайнере 💥Носка ресниц 4-6 недель ✅Есть удобная онлайн-запись-> активная ссылочка в шапке профиля инстаграм👇 instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= Запишись сейчас✍ Места ограничены⏳ #нащиваниеРесниц #нараститьРесницы #ресницыКалгари
-
#манікюру #нарощуваннянігтів #педикюру #майстрер #CalgarySW Доброго дня. Пропоную послуги майстра нігтьового сервісу. Працюю Calgary SW 28st Періодично потрібні моделі. За подробицями: Фейзбук Ксенія Гук Телеграмм @ksu091117 Інстаграмм Guk1095 Вотсап 587 585 8242
-
Калгарі 😎 дівчата , шукаю косметолога , який може робити : -Чистки обличча -Підібрати доглядову косметику
-
Доброго дня. Я працюю косметологом в Калгарі. Роблю чистки і підбираю косметику. Працюю в студії на 17 авеню. Маю досвід роботи в Україні більше 11 років.
-
Всім привіт! Шукаю модель на цю суботу на балаяж/аіртач(фото для прикладу, зроблю ,як ви хочете). Салон знаходиться за адресою Торонто, 792 Queen Street East. Оплата лише за матеріял +/- $25 -$35 . Мій досвід роботи 6 років. Моє портфоліо instagram.com/sofiko_est?igshid=YmMyMTA2M2Y= Бажано о 11 годині(можемо скорегувати). Важливо : будь ласка, відразу надсилайте фото свого волосся та бажаного результату! Дякую! Всім гарного вечора!
-
Привіт ❣️ Дівчата, запрошую вас на beauty lashes and brows 🫶🏻 ✅Найкращі гіпоалергенні матеріали 🇪🇺 та 🇺🇦 ✅Якість ✅Ідеальна носка ✅Стерильність ✅Атмосфера , яка тобі сподобається ✅Доступний прайс ❣️Edmonton, West , не далеко від West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y= #реклама
-
Девочки,я в Виннипеге работаю до средины Апреля🗓️ Освободились даты на обучение в Марте,так же еще могу взять в первой половине Апреля. •Бровист с 0 •Визажист с 0 •Ламинирование бровей •Ламинирование ресниц •Сам себе визажист •Перманентный макияж с 0 ( брови/глаза/губы) Клиенты,так же запланируйте свой визит заранее🫶🏼 instagram.com/annnaboichuk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
KELOWNA,BC Усiм привiт👋. Моє ім‘я Алла. Я сертифiкований вiзажист💄. Навчалась в Киевi в Школi макiяжу . Запрошую на макiяж💄 🎨💫 Буду рада зробити вам шикарний образ для весілля, дня народження чи просто на повсякдень. Пишіть, бронюйте час і до скорої зустрічі. www.facebook.com/Alla.Kolchuk?mibextid=ZbWKwL З повагою ваш візажист Алла.