🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Калґарі.Колорист.Запрошую👋Підписуйтесь на інстаграм,щоб не загубити: instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Всем привет ❤️ ▪️Я мастер перманентного макияжа и бровист . Всех девчонок жду в гости ☺️ ▪️Кабинет находится в Downtown 4 AVE SW CALGARY instagram.com/brows_calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ В КАЛГАРИ 😴За 2 часа 🔥Кресло-реклайнер вместо простой кушетки 💪Носка от 4 недель 👌Бесплатная парковка ⚡Есть онлайн-запись по кнопочке "забронировать" в профиле инстаграм-》instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🚉 остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
-
❗️ Шукаємо МОДЕЛЕЙ для тренінгу з Перманентного Макіяжу 🗓️ Коли? 28 БЕРЕЗНЯ о 13:00 💆🏻♀️ Що? Перманентні Стрілки 💵 БЕЗКОШТОВНО 💵 📍Місцезнаходження: Edmonton South 📲 Пишіть в особисті або дзвоніть 5877109245 ••• ❗️ MODEL CALL for PERMANENT MAKEUP TRAINING 🗓 We’re looking for training models: Permanent Eyeliner MARCH 28 at 1PM 💵 FOR FREE 💵 📍Location: Edmonton South To book your spot, please DM or call 5877109245 📲 #реклама
-
Предлагаю услуги подолога Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Хто підкаже як зробити ліцензію перукаря в Канаді?
-
Всім привіт ✨ Мене звати Наталя, я майстер манікюру💅🏻 ПОСЛУГИ ✨Зняття попереднього покриття ✨Комбінований манікюр ✨Вирівнювання та укріплення нігтьової пластини ✨Укріплення гелем ✨Укріплення акриловою пудрою ✨Ремонт нігтиків ✨Дизайн 👌Дизинфекція та стерилізація інструментів 🦠 Ціна 35$ манікюр+ покриття (однотон)✨ ✏️Запис у Дірект Локація 📍Surrey Central My Instagram🔴 📷 botez.nails My Telegram 🔵 💬 +1 778 848 0452 My Viber 🟣 💬 +380 68 282 3735 #манікюр #манікюрsurrey
-
Девчат, может кто знает где можно распечатать на плотной бумаге и заламинировать документ?
-
Девочки, посоветуйте мастера маникюра в Виннипеге
-
Добрий день! Дівчатка з Калгарі, мене звати Альона, я майстер по нарощуванню вій, ламінаціі вій та брів, оформлення брів. Працюю з 2018 року Дуже люблю свою справу, обожнюю доповнювати красу наших дівчат! Запрошую до себе! Для мене найголовніше якісне виконання процедури, завжди найкращі матеріали і щоб моїм клієнтам було комфортно і вони буди задоволені результатом🤍 Ціни на нарощування дуже приємні! 💫 На ламінація шукаю дівчат за мінімальною ціною, так як потребую багато красивих фото та відео🥰 Дуже чекаю саме на тебе! instagram.com/beauty_eyelash_alona?igshid=YmMyMTA2M2Y= Пишіть в приватні повідомлення в телеграм, або інстаграм🤍