🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчата пропоную : - лазерна епіляція - шугарінг - воскова епіляція - ламінування вій Вінніпег www.instagram.com/reel/Cg14f_2AhtQ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Усім привіт, мене звати Ксенія) Я майстер нігтьового сервісу. Українська якість, та стерильність інструментів) #манікюр #нарощуваннянігтів #педикюру #майстрер #CalgarySW Працюю Calgary SW 28st Періодично потрібні моделі. За подробицями та записом: Фейзбук Ксенія Гук Телеграмм @ksu091117 Інстаграмм Guk1095 Вотсап 587 585 8242
-
-
НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ В КАЛГАРИ 😴За 2 часа 🔥Кресло-реклайнер вместо простой кушетки 💪Носка от 4 недель 👌Бесплатная парковка ⚡Есть онлайн-запись по кнопочке "забронировать" в профиле инстаграм-》instagram.com/resni.zp?igshid=YmMyMTA2M2Y= 🚉 остановка c-train Southland Буду рада стать вашим мастером🌹 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Дівчата запрошую,працюю в Garden city area та в районі Polo Park Пропоную послуги з Нарощування вій будь якої складності 60-80 cad Перманентний макіяж будь яка зона 200-250 Ламінування вій 50-60 Ламінування брів 50 Коррекція та фарбування 30 instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Доброго ранку 🤗 Дівчатка та хлопці (якщо присутні у групі) запрошую на шугаринг та воскову депіляцію у кабінет за адресою 1022 17 Avenue SW. Не змагаюсь за звання ТОП майстра😄. Про це кажуть нові клієнти, які стають постійними, мій практичний досвід роботи та любов до депіляції 🤗. А якщо серйозно, то всі люди різні і на кожного клієнта є свій майстер/людина. Завжди рада новим клієнтам ❤️ Гарного всім дня! #шугарингкалгарі #депіляціякалгарі
-
Дівчата , усім привіт. Чи ти є тут хтось хто поблизу Торонто, Сан-Кетрінс, чи Ніагара хто робить ботекс чи корекцію лиця гелуронкою ?
-
Калґарі.Перукар-колорист .Не топ стиліст ,але знаюся в своїй справі .Виконую фарбування волосся в різних техніках.Кого цікавить ,запрошую в свій інстаграм: instagram.com/lukianova_julia686?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Рекомендую ❤️
-
дякую❤
-
Девчонки Всем Привет;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в декабре месяце,в Калгари, здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ маникюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки,пишите мне в Директ,с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе NW Hamptons,Calgary! Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
#манікюр #нарощування #педикюр Всім привіт! Мене звуть Дарина, я сертифікований майстер манікюру і я нещодавно стала частиною чудової команди салону EURONAILS😊 Тому я запрошую Вас познайомитись зі мною зі знижкою до 50% та отримати чудовий сервіс у приємній атмосфері🤩 Виконую такі послуги: 1. Standard manicure 2. Standard pedicure 3. Gel Extensions Також ви можете ознайомитися із прайсом за посиланням нижче👇🏻 www.fresha.com/a/euronails-new-westminster-709-12th-street-myoz98ko/booking Гортай в самий низ до категорії “Meet our new tech”💗 Ви можете знайти мене за адресою: 📍 2A-709, 12th Street, New Westminster, V3M 4J7 За будь-якими питаннями будь-ласка звертайтеся за номером 778-680-5828! До зустрічі 💕
-
ElfBar5% , Heets for Iqos Напишите в direct
-
В мене досвід роботи більш ніж 10 років в Україні в приватних саунах . В основному це були сауни в невеликих базах відпочинку. Мій партнер будував міні сауни (бочки) я домовлявся на встановлення і організацію відпочинку + масаж. Було перед війною майже 10 локацій. Тому ще підбирав банщиків і навчав парить і робити масаж... Чи є можливість і попит в Канаді з цього напрямку. ?
-
Здравствуйте!🌺 Calgary 📍 Ищу себе моделей для пополнения портфолио и создания контента Перманент (губы брови) Микроблейдинг (брови) Оформление бровей Ламинирование ресниц Ламинирование бровей Буду Рада 🤍 Цены за материалы! Отношение к моделям как клиентам 🫶🏼 instagram.com/alev.beauty.studio?igshid=YmMyMTA2M2Y= Здрастуйте!🌺 Calgary 📍 Шукаю собі моделей для поповнення портфоліо та створення контенту Перманент (губи брови) Мікроблейдинг (брови) Оформлення брів Ламінування вій Ламінування брів Буду Рада 🤍 Ціни за матеріали! Ставлення до моделей як до клієнтів 🫶🏼 instagram.com/alev.beauty.studio?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Підготовка до НМТ з української, математики, історії. Досвід, результати високого рівня, практичне спрямування викладу матеріалу, гнучкий графік. Онлайн. Звертатись в приватні повідомлення.
-
Я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам круту зачіску та макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alyona__makeup_?igshid=NDk5N2NlZjQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Привіт,мене звати Олександра💗Працюю 7 років майстром бровистом,візажистом та 4 роки в Перманетному макіяжі (пудрові брови)😊 Працюю за двома адресами,в студії Eurolashes: 📍7673 6th St #207, Burnaby, BC V3N 3M8 ➡️(Пудрові брови,міжвійка) 📍Та в Surrey район Cloverdale ➡️(Художнє оформлення брів,ламінування брів,макіяж) ✨Price * Natural Makeup 80 $ * Glamour Makeup 120$ * Bridal makeup 180$ * Brow shaping & tinting 35$ * Brow shaping & lamination 45$ * Brow lamination (shaping & tinting) 75$ * Powder brows 300$ (European technique) * Soft eyelash line 250$ * touch up brows/eyes (within 8 weeks) 150$ Ось моя робоча сторінка ⬇️ instagram.com/on.beautyyy?igshid=YmMyMTA2M2Y= І також займаюся матрицею долі ,нумерологією💚 Кому цікаве пізнання себе,розвиток ,запрошую вас на особисту консультацію 🫶🏻 Ось ще одна сторінка,саме в цій сфері!Тут ви можете дізнатися багато безкоштовної інформації та переглянути мої послуги ⬇️ instagram.com/magic.numerologyy?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
instagram.com/alya_nails_wpg?igshid=YmMyMTA2M2Y=