🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ -депіляцію над губою 15$ -чоловічу корекція брів 20$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада зустрічі 🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Привіт дівчатка 🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і Я МАЙСТЕР З НАРОЩЕННЯ ВОЛОССЯ Зараз у мене діє дуже солодка знижка -10% для всіх (волосся купляється окремо)❗️тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 А також у мене Ви зможете освоїти нову професію «Курси з нарощення волосся» - 200$ Акція діє до кінця вересня , поспішай ❤️ instagram.com/hair.extensions_toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍Міссіссага, Торонто #torontohairextensions #наращиваниеволосторонто
-
Дівчата❤️ Я ліцензований мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування - ⁃ корекція & фарбування & ламінування - ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя - чоловіча корекція На завтра є кілька вікон🙌🏻 Встигніть записатись🤍 Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Добрый день, это NBM SUPPLY, мы маникюрный магазин, всем кто делает маникюр дома,либо работает профессионально мы можем предложить вашему вниманию огромное количество баз(по ооочень сладким ценам🤤), вытяжек(только оригиналы AIR MAX), униформа и многое другое. Заходите к нам в онлайн магазин! nbmsupply.com/
-
Вітаю дівчат з Калгарі! Я ліцензований лешмейкер з України і пропоную Вам такі послуги : ламінування вій та класичне нарощування вій ✨ Якщо Ви бажаєте максимально натурально підкреслити свою красу - welcome 🤗 Встигніть записатися по дуже привабливій ціні : ▫️Ламі вій - 30$ (1:30-2 години) ▫️Класичне нарощування - 35$ (3 години) 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta Можлива оплата на карту Приймаю у затишній студіі, смачна кава або чай на вибір 😊 instagram.com/morevamakeup?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Дівчатка❤️ кому потрібно гарно та привабливо зробити • Візуальне оформлення профілю • Оформлення stories, шапки профілю, іконок для актуальних • Логотипи, прайси, візитки, сертифікати, банери, ваучери. • Рекламні макети, флаєри, запрошення, подарункові та бонусні картки. Звертайтесь, з радістю допоможу.
-
Привіт💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ -депіляцію над губою 15$ -чоловічу корекція брів 20$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. П’ятниця, субота є ще вільні годинки 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада зустрічі 🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Nail Technician, skin care, technician or full aesthetician Apprenticeship Manitoba licensing . Next !!! Assessment dates Monday, November 20 MC college 575 Wall St Winnipeg MB R3G 2T5 Contact Ramona or any questions you can text message or call to book your assessment date 204 583 6420 If applicant is successful in completing 70% or higher exam, , apprenticeship card will be granted . With your Apprenticeship card, you may start working immediately . You. Will work under the guidance during your apprenticeship process of a journey person . During this time while you were working, you will have time to prepare for your final theory, and practical government exam . once you have completed your apprenticeship hours. this process allows you to have help and assistance to prepare for your government exam while you are working in the industry.
-
Привіт💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ -депіляцію над губою 15$ -чоловічу корекція брів 20$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍 4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада зустрічі 🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Що робить нас справжньою леді у великому мегаполісі? Це – елегантність. Вона полягає у доглянутості. Найкращий одяг, найдорожчі прикраси та косметика не варті нічого, якщо ви не доглядаєте за собою. У нашому мегаполісі мільйон майстрів, які добре виконують свою роботу. Але якщо ви хочете бути елегантною - дотримуйтесь традицій б'юті індустрії і звертайтеся до найкращих майстрів. Мене звати Вікторія і я запрошую тебе на якісні процедури краси. Знижка на 1-е відвідування, щоб підкорити ваше серце - 20 % 📍 602 16 Ave NW Calgary, Alberta Запис на послуги за номером: +825-735-7825 instagram.com/viktoriia.biriukova.beauty?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Вітаю дівчат з Калгарі! Я ліцензований лешмейкер з України і пропоную Вам такі послуги : ламінування вій та класичне нарощування вій ✨ Якщо Ви бажаєте максимально натурально підкреслити свою красу - welcome 🤗 Встигніть записатися по дуже привабливій ціні : ▫️Ламі вій - 30$ (1:30-2 години) ▫️Класичне нарощування - 35$ (3 години) 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta Можлива оплата на карту Приймаю у затишній студіі, смачна кава або чай на вибір 😊 instagram.com/morevamakeup?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Дорогие профессионалы Бьюти индустрии. Хотите зарабатывать больше , не выходя из собственного салона? Предлагаю сотрудничество. Детали в Личном сообщении
-
Здравствуйте! Меня зовут Марина. Полтора года я занимаюсь настройкой таргетированной рекламы и маркетингом в Facebook и Instagram. Имею опыт работы с более чем 10 различными нишами, от бьюти-процедур до продаж B2B, с окупаемостью от 2 до 10 раз. Уверена, что с помощью комплексного и правильного подхода даже меха можно продавать летом. Проверено! 🤗 Есть 2 места для ведения рекламы. Если хотите получать ежедневные заявки, пишите в директ. Мой профиль в Instagram: instagram.com/maryna_osadchyk?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт дівчатка 🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і Я МАЙСТЕР З НАРОЩЕННЯ ВОЛОССЯ Зараз у мене діє дуже солодка знижка -10% для всіх (волосся купляється окремо)❗️тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 А також у мене Ви зможете освоїти нову професію «Курси з нарощення волосся» - 200$ Акція діє до кінця вересня , поспішай ❤️ instagram.com/hair.extensions_toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍Міссіссага, Торонто #torontohairextensions #наращиваниеволосторонто