🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт дівчатка 🤍 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і Я МАЙСТЕР З НАРОЩЕННЯ ВОЛОССЯ ❗️тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 я допоможу підібрати ідеальне волосся по структурі та кольору 🤩 А також у мене Ви зможете освоїти нову професію «Курси з нарощення волосся» -10% ❤️ instagram.com/hair.extensions_toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍Міссіссага, Торонто #torontohairextensions #наращиваниеволосторонто
-
Дівчата❤️ Я ліцензований мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. 27,28,29 вересня діє акція❗️❗️❗️ Корекція + фарбування 25$🔥 Корекція + фарбування + ламінування 45$🔥 На завтра є кілька вікон🙌🏻 Встигніть записатись🤍 Чекаю саме на Вас! 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Дівчатка , хто з Калгарі. Запрошую вас на процедуру перманентного макіяжу . Досвід роботи 5 років. Працюю виключно одноразовими матеріалами та на європейських пігментах. Я за натуральність , тому ніяких чорних , синіх та зелених брів не обіцяю . Володію всіма топовими техніками , а саме : -пудрове напилення - омбре - мікроблейдинг - комбінована техніка З моїми роботами можете ознайомитись тут instagram.com/permanent.by.maria
-
Привіт всім хто в Калгарі , Я Анна - твій майстер реконструкції волосся❤️ До 05.10. діє знижка -15% на всі послуги. Приймаю в салоні на 17th ave SW. Пропоную Послуги : • Кератин • Ботокс • Нанопластика • Золодна реконструкція • Тотальна реконструкція волосся ( відновлення зсередини + гаряча процедура ) Чому я повинна стати твоїм майстром? ⁃ Маю досвід 3 роки. ⁃ Підбираю індивідуально процедуру для вашого волосся і догляд після неї ⁃ Маю в арсеналі 20+ препаратів для роботи ⁃ Впораюся з будь яким кейсом, можу відновити волосся з 4-5 ст. пошкодж. До 2-3. ⁃ Маю освіту колориста, і знання про косметичну хімію волосся. ⁃ Я дивлюсь не на марку, а на склад препаратів і догляду за волоссям. Мої роботи ви можете подивитися в інстаграм : instagram.com/an.lymanhair?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Прайс від 250$ .
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повну або часткову ставку асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: повна або неповна зайнятість - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця тут у Канаді) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 15 доларів США за годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
-
Що робить нас справжньою леді у великому мегаполісі? Це – елегантність. Вона полягає у доглянутості. Найкращий одяг, найдорожчі прикраси та косметика не варті нічого, якщо ви не доглядаєте за собою. У нашому великому мегаполісі мільйон майстрів, які добре виконують свою роботу. Але якщо ви хочете бути елегантною - дотримуйтесь традицій б'юті індустрії і звертайтеся до найкращих майстрів. Мене звати Вікторія і я запрошую тебе на якісні процедури краси. Знижка на 1-е відвідування - 20 % 📍 207-602 16 Ave NW Calgary, Alberta Безкоштовна парковка поруч зі студією Для запису - звертайтесь в особисті чи інстаграм instagram.com/viktoriia.biriukova.beauty?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Наращивание ресниц в Калгари🔥 -На мягком кресле-реклайнере -Материалами 🇺🇦 бренда -Носка 4-6 недель -Бесплатная парковка -Работаю и в вечернее время -Есть онлайн-запись в шапке профиля Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы и ПРАЙС - в закрепленных сторис) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Приходи за отличным настроением и WOW ресницами😍 Запись онлайн или в директ. #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Доброго дня , чи є в Калгарі україномовний майстер зі збільшення губ ?
-
Ой сорі, так Калгарі
-
Де саме?Якщо у Калгарі - звертайтесь
-
Всім привіт. Є тут хто коле ботокс? Калгарі
-
Добрый день, это NBM SUPPLY, мы маникюрный магазин, всем кто делает маникюр дома,либо работает профессионально мы можем предложить вашему вниманию огромное количество баз(по ооочень сладким ценам🤤), вытяжек(только оригиналы AIR MAX), униформа и многое другое. Заходите к нам в онлайн магазин! nbmsupply.com/
-
Здравствуйте! Меня зовут Марина. Полтора года я занимаюсь настройкой таргетированной рекламы и маркетингом в Facebook и Instagram. Имею опыт работы с более чем 10 различными нишами, от бьюти-процедур до продаж B2B, с окупаемостью от 2 до 10 раз. Уверена, что с помощью комплексного и правильного подхода даже меха можно продавать летом. Проверено! 🤗 Есть 2 места для ведения рекламы. Если хотите получать ежедневные заявки, пишите в директ. Мой профиль в Instagram: instagram.com/maryna_osadchyk?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт ✨ Запрошую на процедури для волосся: ⭐️Відновлення волосся ⭐️Відновлення кучерявого волосся ⭐️Ботокс ⭐️Кератин Моя сторінка : instagram.com/hair.by.karpets?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== 📍Downtown.Winnipeg