🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Здравствуйте 💞 Я Анна и я проект менеджер с командой профессионалов с 5 летним опытом ☺️ ✨Я занимаюсь полным ведением и продвижением коммерческих проектов + экспертных аккаунтов в #instagram #facebook . ▪️Создание сайта под ключ ▪️Создание визуального контента, стиля, упаковка - оформления аккаунта, брендирование, дизайн, создание видео - фото креативов. ▪️Настройка таргет рекламы, полное продвижение и развитие проекта. ▪️Увеличение продаж и узнаваемости вашего профиля и проекта, продукта. ▪️Разработка контент плана, стратегии продвижения. ▪️Сторисмейк. ▪️Создание логотипов, банеров, рекламных материалов, дизайн упаковок товаров и другие графические работы. ▪️Написание креативных и уникальных постов. 🎁 КОНСУЛЬТАЦИЯ БЕСПЛАТНО по разбору профиля Instagram ▪️SMM + настройка рекламы через инстаграм +- 2-4 раза съемка в месяц если требуется ▪️Настройка рекламы 30 дней через FB ▪️ Частичное ведение SMM ( посты, stories, контент план, бесплатные методы продвижения). ▪️ Упаковка профиля ( шапка профиля, заполнение, дизайн актуальные, визуал 9 постов Заинтересовало? Пишите в личные и скину кексы ☺️
-
❗️Важливо.З 25.12 вся Реклама в групі буде платною. 📝Всі питання стосовно розміщення пишіть в Дірект💥 Вся реклама не узгоджена ,буде автоматично видалятися❗️ Повторно розміщення реклами без узгодження-Бан❗️ Всім гарного настрою та процвітання 🫶
-
Хочешь увеличить капитал и найти достойное комьюнити для продвижения ? Вся подробная информация в описании профиля.
-
Office work 💸 🔸Привіт , запрошую вас на роботу 💲 🔸Робота в чат-режимі /без дзвінків!!! 🔸Заробіток від 400$ ( щотижня). 🔸Графік 5/2 10:30 - 18:00 🔸Беремо студентів / безкоштовне житло та навчання . 🔸ЗП ставка + % 🔸По всім питанням + в дірект 💕
-
Привіт! Запрошую на якісний перманентний макіяж, якій виглядає природньо та згодом виходить зі шкіри 💫 Працюю якісними матеріалами, стерильно, враховую всі ваші побажання 🤍 Більше про мене та моїх робіт тут instagram.com/lesseamua?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
Любі дівчата! 🔺🔺🔺БУМ ПО ЦІНАХ🔺🔺🔺 ‼️Встигніть записатися на гаряче капсульне нарощування волосся‼️ 🔺АКЦІЯ діє з 12-26 число ГРУДНЯ🔺на: 1.Нарощування безкоштовно, кількість місць обмежена (оплата тільки за волосся) 2. Перенарощування волосся: А. Подальше нарощування з вашим волоссям (оплата 50% за роботу) Б. Подальше нарощування з нашим волоссям (оплата 50% за роботу та оплата за волосся) ✅Також якщо ви захочете поєднати якісь процедури між собою, то на наступні процедури також діє АКЦІЯ 20%: - ламінування брів, вій; - Оформлення брів. Пишіть особисто у повідомлення, щоб не прогавити містечко 🤗
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
‼️Наймаштабніший GIVEAWAY року для найчарівнішої половини людства від топових майстрів та фахівців м.Вінніпег 👋Вітаємо вас, найкращі дівчата, леді, жіночки та просто красуні! 🎁Ми, майстри різних галузей, які працюють саме для жінок, вирішили влаштувати Різдвяний розіграш наших послуг та товарів та подарувати Вам подарунків на понад 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣CAD. 🤩Умови конкурсу НАДЗВИЧАЙНО ПРОСТІ! ✅Підписатися на сторінку конкурсу www.instagram.com/p/C0nU0Img3mk/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== та всіх спонсорів в розділі (підписки) ✅Відмітити в коментарях під цим постом 3-х знайомих дівчат із м.Вінніпег (кількість коментарів не обмежена) ✅Зробити репост даного поста собі в сторіс та обов’язково відмітити сторінку конкурсу (так ми зможемо зафіксувати виконання умов розіграшу Вами) 🤷🏼♀️І це все! ➡️15 грудня о 20.00 ми проведемо розіграш за допомогою LIZAONAIR, та визначимо 12 переможниць! 🙏Бажаю кожній з Вас стати саме цією переможницею! 🎄🎅Вірте в Різдвяні дива і частіше даруйте оточуючим усмішку та позитивні емоції!
-
Хочешь увеличить капитал и найти достойное комьюнити для продвижения ? Вся подробная информация в описании профиля.
-
Привіт красуні🌸 Запрошую на брівки, майстер з досвідом✔️ Фарбування і корекція брів 35 CAD Ламінування, фарбування і корекція 65 CAD 📍4723 1 Street SW Зручна локація, безкоштовна парковка, смачна кава🫶🏼 Дівчатка встигніть записатись, так як на грудень вже залишилось мало віконечок❣️ Оплата можлива е-трансфер, картою або Apple Pay😉 Підписуйся на мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Здравствуйте, хочу выставить пост! Добрий день дорогі дівчата🤍🤍🤍Меня звати Кристина, я майстер з реконструкції волосся ❄️❄️❄️Для тих, хто більше не хоче користуватися плойкою, хто хоче повернути здоровий і доглянутий вигляд волоссю, хто хоче захистити волосся від впливу холодних температур ❄️ 🌨️ Пропоную процедури гарячого і холодного відновлення, такі як кератин, колагеновий ботокс, горіховий ботокс (без вирівнюючого ефекту, для тих, хто хоче надати доглянутого вигляду без вирівнювання), нанопластика, цистеїн, медове обгортання, SOS реконструкція, RP відновлення. Гарячі процедури роблю на матеріалах luxliss🇩🇪 та Felps 🇧🇷, процедури холодного відновлення роблю на люксовій бразильській косметиці Felps🇧🇷. Мій інстаграм @keratinbotoxbykris 🥰 Я приймаю на процедури в Калгарі NW.
-
Привіт дівчатка 👋 Я ліцензований майстер бровист в місті Калгарі, буду рада бачити вас у затишній студії ,,Sotnik Beauty Studio ,, за адресою: 📍4723 1 St SW, Калгарі, AB. Я гарантую преміум матеріали і бровки які хочете саме ви ! Приємний бонус смачна кава і карта лояльності,де при кожній 5-й та 10-й процедурі ви отримуєте дуже хорошу знижку ❤️ Мій інстраграм : instagram.com/limebrows_ca?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr Переходьте на сторінку для онлайн запису ⬇️ b806891.alteg.io/company/758216/menu?gcid=611766262.1700792717&o=m2220982 Всім чудового дня ❣️
-
Займаюсь професійним оформленням Інстаграму, stories, шапки профілю, іконок для актуальних Методички, гайди. • Логотипи, прайси, візитки, сертифікати, банери, ваучери. • Рекламні макети, флаєри, запрошення, подарункові та бонусні картки. Звертайтесь, з радістю допоможу.
-
Шукаю модель: гарної, модельної зовнішності на нарощення вій Безкоштовно 13 січня 2024 Academy Rd Нарощення робитиму я за 1.30 + час на зйомки Увага ваше обличчя буде у reels Фото у приват будь ласка
-
Також потрібна модель на пудрове напилення брів ,без старого пм Чиста шкіра ,гарна зовнішнісь instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=MTNiYzNiMzkwZA==
-
Дівчата, запрошую всіх в нашу студію Lucia Esthetics, щоб навести красу перед новорічними святами. Зараз у нас Різдв'яні знижки і можна купити 3 процедури по догляду за обличчям за ціною трьох. В акцію входить чистка, будь-який догляд за обличчям, а також пілінг. Вартість будь-якого догляду за обличчям 119 CAD. Це може бути чистка обличчя, мікродеомабразія, дермапланінг або просто догляд з масажем. Вартість пілінгу 45 CAD, мій авторський скульптуруючий масаж з інтраоральним та інтраназальним підходом 149 CAD. Буду рада вас бачити в нашій студії за адресою 503 17 Ave SW suite # 1, Calgary, AB T2S 0A9. Якщо виникнуть якісь запитання, то звертайтеся, будь ласка , в приватні повідомлення.
-
Office work 💸 🔸Привіт , запрошую вас на роботу 💲 🔸Робота в чат-режимі /без дзвінків!!! 🔸Заробіток від 400$ ( щотижня). 🔸Графік 5/2 10:30 - 18:00 🔸Беремо студентів / безкоштовне житло та навчання . 🔸ЗП ставка + % 🔸По всім питанням + в дірект 💕