Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
6.5k Posts 1.2k Posters 13.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6700414506T Offline
    t6700414506T Offline
    Мария Лановская
    wrote on last edited by
    Удаленная работа! Всего 2-3 часа в день. Заработная плата от 500$, Работать можно с телефона либо с компьютера. Вся информация в личные сообщение!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6865119323T Offline
    t6865119323T Offline
    Диана
    wrote on last edited by
    💠 Раcскажу пpо cтабильный заpабoтoк! Пишите "+" лич. coобщ.💠
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633157630T Offline
    t1633157630T Offline
    Nataliia Chorna
    wrote on last edited by
    ‼️Наймаштабніший GIVEAWAY року для найчарівнішої половини людства від топових майстрів та фахівців м.Вінніпег 👋Вітаємо вас, найкращі дівчата, леді, жіночки та просто красуні! 🎁Ми, майстри різних галузей, які працюють саме для жінок, вирішили влаштувати Різдвяний розіграш наших послуг та товарів та подарувати Вам подарунків на понад 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣CAD. 🤩Умови конкурсу НАДЗВИЧАЙНО ПРОСТІ! ✅Підписатися на сторінку конкурсу www.instagram.com/p/C0nU0Img3mk/?igshid=MzRlODBiNWFlZA== та всіх спонсорів в розділі (підписки) ✅Відмітити в коментарях під цим постом 3-х знайомих дівчат із м.Вінніпег (кількість коментарів не обмежена) ✅Зробити репост даного поста собі в сторіс та обов’язково відмітити сторінку конкурсу (так ми зможемо зафіксувати виконання умов розіграшу Вами) 🤷🏼‍♀️І це все! ➡️15 грудня о 20.00 ми проведемо розіграш за допомогою LIZAONAIR, та визначимо 12 переможниць! 🙏Бажаю кожній з Вас стати саме цією переможницею! 🎄🎅Вірте в Різдвяні дива і частіше даруйте оточуючим усмішку
    1 Reply Last reply
    0
  • t529400284T Offline
    t529400284T Offline
    Катюша
    wrote on last edited by
    Привіт дівчатка 👋 Я ліцензований майстер бровист в місті Калгарі, буду рада бачити вас у затишній студії ,,Sotnik Beauty Studio ,, за адресою:📍4723 1 St SW, Калгарі, AB. Я гарантую преміум матеріали і бровки які хочете саме ви ! Приємний бонус смачна кава і карта лояльності, де при кожній 5-й та 10-й процедурі ви отримуєте дуже хорошу знижку ❤️ Мій інстраграм : instagram.com/limebrows_ca?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr Чекаю на всіх ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5784053831T Offline
    t5784053831T Offline
    Nastya Nastya
    wrote on last edited by
    Привіт 🙋🏻‍♀️ Підскажіть будь ласка, хто має досвід навчання майстрів в сфері нарощування вій ( Альберта ), які треба мати дозвіл або ліцензію на проведення курсів? Чи реально знайти приміщення на декілька днів з повним обладнанням для проведення навчання по нарощенню вій ( кушетки, великий телевізор, стільці, тощо) Можливо хтось підкаже якусь інформацію ☺️ Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t354134536T Offline
    t354134536T Offline
    Karina
    wrote on last edited by
    Всем привет! Меня зовут Карина, я мастер реконструкции волос 😍 делаю такие процедуры как кератин, ботокс холодной/горячей техники, нанопластика, а также уход за кожей головы, так это одна из самых важных процедур для здоровья наших волос! Поэтому буду рада увидеть вас на процедуре, сделаем ваши волосы ухоженными, напитанными, блестящими и здоровыми! 🌺 Подберем домашний уход под тип ваших волос, а так же напою вас вкусным кофе и пиченьками😋🫶 Подписывайтесь на мою страничку, где можете увидеть мои работы 🥰 instagram.com/kari_treatment.winnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr И кстати, сейчас учитывая новогодние праздники, действует скидка -15%😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t590022365T Offline
    t590022365T Offline
    Karina Kantonista
    wrote on last edited by
    Мене звати Каріна і я майстер бровист. Якщо не хочеш витрачати час на make up, тоді тобі до мене. До 31 грудня на перший візит у мене діє знижка -40%! ▫️корекція брів – 25$ ▫️корекція + фарбування – 40$ ▫️ корекція + фарбування + ламінування – 60$ ▫️фарбування вій – 15$ ❗️Ціни вказані БЕЗ знижки Встигни записатися до нового року, щоб бути ще красивішою🤍 Instagram: instagram.com/yaa_ne_ta?igshid=NzZlODBkYWE4Ng== 📍Локація: 82 Smithwood Dr, Etobicoke
    1 Reply Last reply
    0
  • t479653497T Offline
    t479653497T Offline
    Светлана Подлубная
    wrote on last edited by
    В частном доме сдаетcя полнoстью оборудoванный: Kaбинeт мacтepa маникюра и кабинет с кушеткой для любого вида деятельности. Oтличный pемонт, светло, чиcтo и уютнo. Wi Fi, музыкa, чaй и кофе для клиентов. Все нeoбходимое оборудование. По всем вопросам обращаться по номеру 403-926-34-72 SW Westbrook
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Aleksa Ca
    wrote on last edited by
    Мене звати Олександра і я запрошую на манікюр з покриттям🫶🏻 ✨ Вартість 35$ тільки до 15 грудня ✨ Є місця на цьому тижні😌 •Українські матеріали •Одноразові розхідники •Стерильні інструменти •Смачна кава •Безкоштовний паркінг •Район даунтаун-SW (Upper Mount Royal) instagram.com/aleksa_nails_calgary #нігтікалгарі #манікюркалгарі #салонкалгарі
    1 Reply Last reply
    0
  • t317602282T Offline
    t317602282T Offline
    Karin
    wrote on last edited by
    Вітаю✨ До Різдва та нового року залишилися лічені дні. Прийшов час попіклуватися не лише про будинок, а й про твій манікюр 💅 Пропоную late time manicure. Якщо ви працюєте до пізна, а майстри не приймають після- це ідеальний варіант. О 8pm ви можете насолодитися приємною атмосферою, зробити гарні нігтики за чашечкою чаю/кави або ж келихом вина🍷 Дана можливість лише 20-23, 28-29.12 (Vancouver, Berkeley street) Новорічний simple design у подарунок🥰🎄 Підготуйся до свят за приємною ціною✨
    1 Reply Last reply
    0
  • t6869581556T Offline
    t6869581556T Offline
    Александр
    wrote on last edited by
    Привeт! 👋 Ищeтe допoлнитeльный заpaбoток в oблacти кpипты?📈 C 18 лeт 🫦. Дoхoд oт 💵100 в дeнь Узнaйте бoльшe, нaписав ➕ в личныe сooбщения.
    1 Reply Last reply
    0
  • t590022365T Offline
    t590022365T Offline
    Karina Kantonista
    wrote on last edited by
    Мене звати Каріна і я майстер бровист. Якщо не хочеш витрачати час на make up, тоді тобі до мене. До 31 грудня на перший візит у мене діє знижка -40%! ▫️корекція брів – 25$ ▫️корекція + фарбування – 40$ ▫️ корекція + фарбування + ламінування – 60$ ▫️фарбування вій – 15$ ❗️Ціни вказані БЕЗ знижки Встигни записатися до нового року, щоб бути ще красивішою🤍 Instagram: instagram.com/yaa_ne_ta?igshid=NzZlODBkYWE4Ng== 📍Локація: Smithwood Dr, Etobicoke
    1 Reply Last reply
    0
  • t6192207309T Offline
    t6192207309T Offline
    Olya
    wrote on last edited by
    Займаюсь професійним оформленням Інстаграму, stories, шапки профілю, іконок для актуальних Методички, гайди. • Логотипи, прайси, візитки, сертифікати, банери, ваучери. • Рекламні макети, флаєри, запрошення, подарункові та бонусні картки. Звертайтесь, з радістю допоможу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1479398320T Offline
    t1479398320T Offline
    Roman Mohonko
    wrote on last edited by
    ❗️Важливо.З 25.12 вся Реклама в групі буде платною. 📝Всі питання стосовно розміщення пишіть в Дірект💥 Вся реклама не узгоджена ,буде автоматично видалятися❗️ Повторно розміщення реклами без узгодження-Бан❗️ Всім гарного настрою та процвітання 🫶
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Finkelshtein
    wrote on last edited by
    Посмотрим кто тогда останется в группе. 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svetlana Finkelshtein
    wrote on last edited by
    Можно обосновать, почему реклама должна быть платной ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1479398320T Offline
    t1479398320T Offline
    Roman Mohonko
    wrote on last edited by
    Вже можете виходити
    1 Reply Last reply
    0
  • t529137379T Offline
    t529137379T Offline
    Olesia Vasilenko
    wrote on last edited by
    Запрошую Вас до себе в гості на Перманентний макіяж ✨ Будь-яка зона зі знижкою 1000гривень❤️‍🔥 Пишіть в Telegram/viber Insta: olesiaaa_permanent
    1 Reply Last reply
    0
  • t6905009580T Offline
    t6905009580T Offline
    Veronika Savynska
    wrote on last edited by
    Продаю новые плойки для кнратинового выпрямления и ультрозвуковая плойка для холодного восстановления волос . С Евровилкой . В использовании не были . Везла с собой все новое. Могу отправить и в другой город . Нахожусь в Едмонтон
    1 Reply Last reply
    0
  • t5739466202T Offline
    t5739466202T Offline
    Mariana Oberska
    wrote on last edited by
    Мене звати Мар’яна я перукар стиліст з України🇺🇦 з досвідом роботи понад 10 років Працюю в салоні The Hive Hair Company Моя робоча сторінка в інстаграмі⬇️#інст www.instagram.com/p/Cm3Bm1fjvq6/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍Адреса 175 Osborne Street
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags