🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт, дівчата 🥰 Запрошую до себе на манікюр та педикюр Тільки стерильні інструменти та одноразові розхідні матеріали)) Також люблю робити цікаві дизайни, тому буду рада креативним пропозиціям))
-
В поиске СММ специалиста для своего бизнеса/блога? Я Даяна - продюсер/SMM специалист. Знаю все о продвижении через соц.сети В работе с брендами, у которых одеваются селебрити🌟 Салонами красоты, рекрутерами, личными блогами🚀 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в ЛС
-
Запрошую на шугаринг, антицелюлітний масаж + антицелюлітні аппаратні процедури(вакуумно роликовий масаж, ультразвукова кавітація та інше),скульптурно буккальний/лімфодренажний/класичний масаж обличчя + процедури ( карбоксітерапія неінвазивна, ферментоператія, ліфтинг маски альгинатні та інше). Instagram :instagram.com/lilusugar Book: www.vagaro.com/liliiaspa Адрес:244 6100 Macleod Tr SW(Chinook Plaza) є безкоштовний паркінг. Тел:5878371576 #facialcalgary #beautycalgary #facialmassage #facialmassagecalgary #sugaringcalgary #depilationcalgary #bodywrapcalgary #beautycalgary #sugaringcalgary #waxingcalgary #depilationcalgary #sugaringbikini #braziliansugaring #sculptingbody #sculptingbodymassage #sculptingbodycalgary #anticellulitemassage #anticellulitemassagecalgary
-
В поиске СММ специалиста для своего бизнеса/блога? Я Даяна - продюсер/SMM специалист. Знаю все о продвижении через соц.сети В работе с брендами, у которых одеваются селебрити🌟 Салонами красоты, рекрутерами, личными блогами🚀 📬 За кейсами и деталями сотрудничества пишите в ЛС
-
КУРСИ ЛАМІНУВАННЯ ВІЙ&БРІВ ОНЛАЙН 🔥 2 курси за ціною 499грн💸 📎Ламінування брів 📎Ламінування вій 📎Фарбування вій 📎Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
🟢🇺🇦Проголосувати з Канади за Україну можна ➡️ТУТ 🔱🗺 ‼️Один голос - 0,99 💸. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Дівчатка, запрошую до себе на манікюр. Манікюр+покриття 30cad🌷 -Професійні матеріали -Велика палітра кольорів Локація- Monterey Park NE За більш детальною інформацією звертайтесь у месенджер або в інстаграм. Буду рада зустрічі 😉 www.instagram.com/nails_calgary_anastasia?igsh=MTZrOTJhN2wweXFpMg%3D%3D&utm_source=qr
-
Цікаві тренування 😎💪 Пиши сюди і отримай повну інфо @OnlineFitnessDDBot
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
t.me/razomcanadaua/1017
-
Запрошую вас, пропоную якісні послуги: ❤Перманентний макіяж (будь-яка зона: стрілка з розтушовкою, пудрові брови, губи + видалення ремувер), великий досвід роботи, тільки якісні матеріали. ❤Нарощування вій ❤Ламінування вій та брів ❤Курси з усіх напрямків Доступний прайс(приклала до фото) Пройшла сертифікацію у Канаді Район Garden city and Academy Rd instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
-
-
t.me/razomcanadaua/1036
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Цікаві тренування 😎💪 Пиши сюди і отримай повну інфо @OnlineFitnessDDBot