Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
6.5k Posts 1.2k Posters 13.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t984975731T Offline
    t984975731T Offline
    Ольга Демчан
    wrote on last edited by
    ‼️РОБОТА‼️🌺 Bardot Beauty шукає естетика/лазерного техніка. Досвід роботи радіочастотним мікронідлінгом, лазерним шліфуванням, хімічним пілінгом та мікронідлінгом є обов’язковим! Зарплата $20-$30/год залежно від досвіду. Електронна адреса:   [email protected] Напишіть що від Ольги. Успіхів Вам!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віта
    wrote on last edited by
    Вітаю, я SMM-менеджер🥰 В пошуках свого клієнта, який хоче змінити свою сторінку. ( Візуал, оформлення історій, монтаж відео, написання постів, реклама) Працюю за мінімальною ціною) Багато що можу запропонувати. Чекаю на ваше повідомлення,  та розповім детальніше😌надіюсь попрацюємо разом)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t1764197082T Offline
    t1764197082T Offline
    Viki Viki
    wrote on last edited by
    Доброго дня порадьте майстра нарощування вій,потрібно на 15 червня
    1 Reply Last reply
    0
  • t1002626937T Offline
    t1002626937T Offline
    Maryna Sytnyk
    wrote on last edited by
    Місто?
    1 Reply Last reply
    0
  • t675114343T Offline
    t675114343T Offline
    Надія
    wrote on last edited by
    Я візажист, стиліст із зачісок та бровіст💄 Можу виїхати до вас🚘 Роблю макіяж і зачіску будь-якої складності👰🏻‍♀️👸🏼 Я також виготовляю аксесуари для волосся💎 Моя сторінка в Instagram: www.instagram.com/hope_holbrook?igsh=cTVqamtkMGhlZjZk&utm_source=qr м.Вінніпег
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Віта
    wrote on last edited by
    Привіт🙋🏻‍♀ Мене звати Віталіна Я починаючий SMM-спеціаліст, шукаю для себе сторінку з якою буду працювати) Від мене ви отримаєте: Контент план стратегії Професійно оформлену сторінку Просування в соц.мережах Створення сертифікатів та прайсів Монтаж REELS Звертайтесь в особисті повідомлення 📩 Буду рада вам допомогти і працювати на постійній основі ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    SV
    wrote on last edited by
    Здравствуйте🌹 Ищу своих клиентов Мои услуги: • Разработка стратегии • Визуал страницы полностью • Составление контент-плана и написание постов • Подготовка фото и оформления аккаунта • Проведение акций, розыгрышей, опросов  • Настройка рекламы. Буду рада вместе поработать ❤️ Пишите✉️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Anna
    wrote on last edited by
    Добрий ранок. Порадьте будь ласка догляд за пористим волоссям🙏 Вже стільки шампунів змінила і все «не то». То волосся дуже швидко жирніє, то пересушене, то чухається голова. Вже не знаю що купувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наташа
    wrote on last edited by
    🏆⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ✨💍💍💍💍💍💍💍🏆 ✔️СКУПАЕМ ВАШИ $NOTCOIN ПО ВЫГОДНОМУ КУРСУ ✅ ⚽️ ПОЛУАВТОМАТИЧЕСКИЙ БОТ СКУПКИ ⚽️БЫСТРЫЕ СДЕЛКИ ⚽️ДОВОЛЬНЫЕ КЛИЕНТЫ ⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️ 💌 @NotcoinsSoilBot 💌 @NotcoinsSoilBot 💌 @NotcoinsSoilBot
    1 Reply Last reply
    0
  • t1685297653T Offline
    t1685297653T Offline
    Aliya Rudi
    wrote on last edited by
    В районе NW сдается место мастера маникюра и педикюра Все подробности в лс
    1 Reply Last reply
    0
  • t1673071856T Offline
    t1673071856T Offline
    Аня .
    wrote on last edited by
    А до этого чем пользовались, какой подходил? Я пользуюсь лореаль, у меня пористый, но я и блондинка, а у вас волосы натуральные?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна Anna
    wrote on last edited by
    Да волосы натуральные. Я раньше пользовалась польским шампунем и масками(уже не помню как называются), все было хорошо. Как приехала в Канаду ничего не могу себе подобрать, не знаю может конечно вода сильно влияет. По приезду пользовалась Head&Shoulders(мне более менее подходил) и много еще разных, которые ни мне ни мужу не подходят. Муж вообще чем только не помоет волосы шелушится кожа головы🥴
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Валерий
    wrote on last edited by
    Якщо ви шукаєте стабільну роботу онлайн, то це ваш шанс! Умови прості: від 18 років, наявність смартфона та доступ до інтернету. Якщо цікаво, пишіть мені особисті повідомлення, і я допоможу вам почати!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1291066977T Offline
    t1291066977T Offline
    Лиза Темирова
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/im.lizaaaaa?igsh=dWlrNjlya2JxNXo%3D&utm_source=qr привіт, шукаю модель на тату , ціна 150-200$ Edmonton, Castle downs
    1 Reply Last reply
    0
  • t6633454744T Offline
    t6633454744T Offline
    Марія Форденко
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
    1 Reply Last reply
    0
  • t5675643421T Offline
    t5675643421T Offline
    Ксения Олейник
    wrote on last edited by
    💙 Оформление страницы / полное ведение / таргет ✅ монтаж видео, обработка фото, оформление прайса, визиток, сертификата Открыта к сотрудничеству, пишите 😌
    1 Reply Last reply
    0
  • t2012472451T Offline
    t2012472451T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального образу на випускний та інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також я шукаю фотографів, стилістів та майстрів зачісок для співпраці.📸
    1 Reply Last reply
    0
  • t479653497T Offline
    t479653497T Offline
    Светлана Подлубная
    wrote on last edited by
    Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Karolina
    wrote on last edited by
    Привіт усім! Я тату-майстер у Калгарі, нещодавно переїхав до Канади і зараз у пошуках нових клієнтів. Моя пристрасть до малювання супроводжує мене все життя, і я з радістю створю унікальний ескіз для вашого татуювання, яке буде радувати вас багато років. Чому варто обрати мене? ✅Простора студія з безкоштовною парковкою ✅Індивідуальні та креативні ескізи, розроблені спеціально для вас ✅Безкоштовна консультація для обговорення всіх деталей Сміливо пишіть, і ми обговоримо всі ваші побажання. www.instagram.com/pirate_station_tattoo/ Більше моїх робіт ви можете побачити у моєму профілі в Instagram. Дякую за увагу!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Нина Nina
    wrote on last edited by
    Всем привет 👋 Нужен мастер по Афро косам. Посоветуйте мастера пожалуйста ☺️
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.