🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Девочки, кто может завтра прийти на депиляцию? БЕСПЛАТНО! Работать будет учиница под моим руководством. Пишите в Приват 😉 также есть возможность сделать другие зоны
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , пишіть на мій основний телеграм акаунт і я проведу вам повну консультацію! Teleg - Denkach28 Inst - online_fitnessd
-
Запрошую вас, пропоную якісні послуги: ❤Перманентний макіяж (будь-яка зона: стрілка з розтушовкою, пудрові брови, губи + видалення ремувер), великий досвід роботи, тільки якісні матеріали. ❤Нарощування вій ❤Ламінування вій та брів ❤Курси з усіх напрямків Доступний прайс(приклала до фото) Пройшла сертифікацію у Канаді Район Garden city and Academy Rd instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?utm_source=qr&igshid=MzNlNGNkZWQ4Mg%3D%3D
-
З 15 червня в перукарні здається в оренду місце для манікюру і педикюру 3851 19 St NW, Calgary, AB T2L 2B3 Безкоштовний паркінг і можливість співпраці та пошуку клієнтів з іншими орендаторами 4 дні на тиждень 450$ Більше подробиць в особистих повідомленнях
-
📍Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️
-
☀️ Вітаю! 💅Інфо для nail та lash майстрів 👋А ви знали, що пилозбірник SheMax тепер можна купити в розстрочку на 4️⃣платежі?.. Ця функція доступна на нашому новому веб-сайті: shemaxsupply.ca/cart Крім того, якщо ви хочете отримувати від нас новини та пропозиції, будь ласка, напишіть свою електронну адресу, і ми додамо вас до списку розсилки. Якщо у вас є запитання, не соромтеся запитувати. З найкращими побажаннями, Команда SheMax ❤️
-
💁🏼♀️Ты починаючий лешмейкер, ламімейкер або бровіст? Хочеш бути корисним та водночас прокачувати себе новими знаннями? Вже зовсім скоро розпочинається пʼятий потік Багоднійного Lady Style Marafon 🎊🎊🎊🎊 www.instagram.com/lady_style_marafon?igsh=djhvbjVhNnFuMHNp 📣Старт 15.02 2024р. 7️⃣днів незабутнього навчання, яке ми надаємо БЕЗКОШТОВНО. ❗️Чому саме ми? 📍Ретельно ☝🏻підбираємо актуальні теми і найкращих викладачів. 📍Велика кількіть безцінної інформації💸 📍Цікаві інтерактиви🧐 📍Крутезні подарунки 🎁 📍Топові спікери та спонсори🔝 📍В кінці марафону кожний учасник отримає іменний сертифікат в електронному варіанті, або акриловий сертифікат.
-
Привіт, дівчата!🌸 Я пропоную послуги візажиста у місті Вінніпег. Готуйтеся до ідеального образу на випускний та інші важливі події!💄🎓Чекаю всіх у моєму Instagram @an.mua8 або в приватних повідомленнях для бронювання дати. Запрошую звертатися до мене, щоб разом створити неперевершений образ, який підкреслить вашу красу та особистість! Також я шукаю фотографів, стилістів та майстрів зачісок для співпраці.📸
-
Всім привіт 🌸 Мене звати Ірина , я сертифікований майстер манікюру. Запрошую Вас до себе на такі послуги: 📍манікюр 📍педикюр 📍Гель лак 📍Нарощення та корекція гелевих нігтів 📍Зміцнення нігтьової пластини Знаходжусь за адресою 📍340 50 Ave SE За всіма питаннями звертайтесь у приватні повідомлення! Мій інстаграм @iryna_yyc_nails
-
ребята парикмахеры отзовитесь Калгари)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Всім привіт 🌸 Мене звати Ірина , я сертифікований майстер манікюру. Запрошую Вас до себе на такі послуги: 📍манікюр 📍педикюр 📍Гель лак 📍Нарощення та корекція гелевих нігтів 📍Зміцнення нігтьової пластини Знаходжусь за адресою 📍340 50 Ave SE За всіма питаннями звертайтесь у приватні повідомлення! Мій інстаграм @iryna_yyc_nails
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю скоро, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей )
-
Привіт! Мене звати Віта і я займаюсь тим, що допомагаю майстрам (і не тільки) прикрасити свою сторінку, щоб приваблювати нових клієнтів і виводити на новий рівень! Якщо вам потрібно: - лого - обкладинки актуальних сторіс - прайс - готові сторіс під вас і тд. То чекаю на вас!🥰 @vitamedov
-
🇺🇦🇨🇦На цьому відео під час фотографування на саміті світу прем'єр Канади Джастін Трюдо крикнув "Слава Україні!" 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
🤗Дівчата, запрошую Вас на цукрову депідяцію (ШУГАРИНГ). ✅Маю великий досвід роботи. Тому працюю швидко, якісно та без болю. 🏠Приймаю в районі Garden City. www.instagram.com/p/C8ScbAfP2BE/?igsh=d3Jldm95dGR2dXY=
-
🇺🇦⚽️ 📺Румунія — Україна: онлайн-трансляція матчу ℹ️У понеділок, 17 червня, збірна України проведе перший матч на Євро-2024 проти Румунії🇷🇴. ⚽️Поєдинок відбудеться в Мюнхені на Альянц Арені. Стартовий свисток у зустрічі пролунає о 16:00 за київським часом. ℹ️Румунія та Україна між собою грали п'ять разів: три перемоги в українців, дві — у румунів. ℹ️Нагадаємо, на Євро-2024 збірна України зіграє в групі Е. Крім Румунії, суперниками синьо-жовтих є Словаччина та Бельгія. 📱трансляція ⬇️ 🔗k215.liveball.cc/match/1189847 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario