🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Написала вам у приват. Буду вдячна за відповідь)
-
Девочки , хорошие новости !!! Открыта запись на брови 🥳
-ламинирование бровей + окрашивание+коррекция -коррекция + окрашивание краской/хной -коррекция воск/пинцет
Работаю на качественных европейских материалах : InLei , Elan🤍
Запись с 25 сентября 🫶🏻 📍Edmonton
• с ноября будет открыта запись на наращивание/ламинирование ресниц 🤍
Запись ведётся через Instagram , Telegram , phone number , mail и любой другой удобный для вас способ 🫶🏻 instagram.com/your_lashhes?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Девули,добрый вечер🌹 на завтра нужна модель на коллагенирование, волосы чёрные или каштановые,средней длины и густоты!(фото в личку) оплата только за материал,на дом не выезжаю! Студия по адресу 109Dorchester drive СентАльберт. Это отличный уход за волосами в осенний период,что бы максимально напитать волос,придать сил и максимального блеска,что бы подготовить их к зиме! Результат на фото. Жду😊
-
Так же,если вам надоел ежедневный образ,руки так и чешутся что то поменять в своём образе, НЕ СТРИГИ ЧЁЛКУ‼️ у вас есть идеальная возможность перед Хеллоуином🎃👻 со скидкой -10%
Разбавь свой образ парой цветных прядей или сделай фешн-косичку,а так же позаботься заранее об осенней линьке и предотврати выпадение волос с новой процедурой «Дарсонвализация»😉
-
Чи можете сказати де можно подивитись детальну інформацію про ліцензії. Мене цікавить саме майстер манікюру та педикюру.
-
І мені теж будь-ласка Цікавить макіяж і брови
-
Дякую
-
Написала вам в приват очень буду благодарна за ответ
-
Добрий день! Як ви отримували ліцензію на роботу у манітобі? Чула, що якщо не можеш підтвердити три роки офіційної роботи, то потрібно проходити платне навчання протягом 6 місяців
-
Так без ліцензії ви ж не маєте права працювати, чи я щось не так розумію?
-
Пакет онлайн-курсів за супер ціною🔥
799грн
📎Ламінування брів
📎Ламінування вій
📎Фарбування вій 📎Ботокс війНавчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка
Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛
Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
Для того, щоб отримати доступ до курсу, напишіть мені в Direct 🤍
instagram.com/angi_lashes_budapest?igshid=NTlmMWMyMzg=
-
Дякую за інформацію🤗