🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Доброго дня, дівчата. У мене до вас є питання. Можливо хтось зтикався з проблемою випадіння волосся після ковіду🥺 Хотіла запитати, можливо ви знаєте які є в Канаді засоби? А то шукаю, нічого толкового знайти не можу та і не дуже хочеться лишитись останніх по незнанню😄
-
Скажіть чи є відмінність в вживанні нікотинової кислоти і курінні сигарет. Чи вони заміщують потребу в нікотині таким чином?
-
Дякую
-
Девочки , хорошие новости !!! Открыта запись на брови 🥳
-ламинирование бровей + окрашивание+коррекция -коррекция + окрашивание краской/хной -коррекция воск/пинцет
Работаю на качественных европейских материалах : InLei , Elan🤍
📍Edmonton ,NW
• с ноября будет открыта запись на наращивание/ламинирование ресниц 🤍
Запись ведётся через Instagram , Telegram , phone number , mail и любой другой удобный для вас способ 🫶🏻 instagram.com/your_lashhes?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Девочки скажите пожалуйста, кто занимается обучением маникюрного дела? Кто возьмёт к себе на обучение? Сколько это будет стоить и сколько по времени? Калгари
-
Вітаміни,цинк,Д3 та С В Україні вони разом йшли як комплекс тут я брала окремо але п'ю їх разом
-
Дякую
-
Все подруги столкнулись с этим после ковида(( но все они ходили с трихологу, сдавали анализы на дефициты, восполняли и сейчас все хорошо, волосы шикарно растут, не знаю, как в Канаде с этим поступить :/
-
Это то и проблема, что не знаю как правильно в Канаде поступить
-
Пропейте биотин + комплекс для волос (в любом магазине тут найдёте ), берите любые витамины для волос, но не супер конские дозы. В любом случае, будет лучше, чем ждать. Я вот себе такие нашла, результат не знаю, только начала неделю как. И в них есть биотин и ниациномид в составе, который выше советовали втирать в голову
-
Так, вони на педикюрі кутикули не зрізають … без рукавиць працюють, а інструмент весь побитий і тупий🫤 Залежить від власника, якщо захоче йти на зустріч… Моя мені придбала інструмент і клієнтів своїх передає! Але канадійці самі вже звикли до такої поверхневої роботи… і у них час дуже дорогий… тож пришвидшуюсь як можу
-
Так, це правда. У нас все роблять погодинно, але якісно. А тут по півгодинно і в половину простіше. Але можна записатись на два сеанса, якщо майстер обіцяє якісну послугу.
-
ВАКАНСІЯ!
Пропозиція про роботу – робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}.
Вік - від 20 років! Country’s-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада - помічник Заробітна плата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main street renewal}
НАДІСЛАТИ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
Можна більше інформації,дякую