🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Так и будет sugaring master , или bodysugaring master. Лицензия не нужна. В салонах полно работы. Работая дома нужно открывать бизнес.
-
Botox
Дівчатка, на всіх нас війна на жаль, зробила відбитки не лише в душі і в серці, але часто і на обличчі у вигляді зайвих зморшок. Запрошую до себе на уколи краси професійним препаратом Botox and Desport. Трохи про себе: я сертифікована медсестра, яка має більше 20 років досвіду в Канаді, додатково протягом 2-ох років я проходила спеціальні косметологічне навчання в одному із найкращих косметологічних інститутів Канади по напрямку введенню косметологічних препаратів. Наразі працюю в лікарні, а також пропоную професійні ін’єкційні косметологічні та лікувальні послуги Ботокс ін’єкцій. Буду рада запропонувати безкоштовні консультації для українців, порекомендую що саме потрібно для вашого типу обличчя у вашому віці. За деталями звертайтесь по телефону: 780-953-3040.
-
Добрый день! Кто где Вклеивал визу в Канаду и в какой период ? Спасибо ☺️
-
Привіт,з якого Ви міста?
-
Відень, в понеділок паспорт був у візовому, сьогодні вклеїли візу. Плюс час на доставку паспорту з України до Відня і назад, якщо ви плануєте з України подавати
-
На который час ?
-
Доброго дня! Плануємо з чоловіком летіти до Калґарі Я по професії перукар, але не маю диплома тільки сертифікати.На даний момент працюю в Польщі в салоні.Досвід роботи є.Може ви знаєте ,що потрібно для того ,щоб працювати перукарем в Канаді.Чи потрібно диплом і чула ,що треба здавати екзамен .Поділіться інформацією на рахунок цього ,якщо знаєте.Буду дуже вдячна!
-
Стежте за мною в Instagram. Ім'я користувача: lukianova_julia686 www.instagram.com/lukianova_julia686?r=nametag
-
мої роботи👆
-
Девочки, привет ❣️
ИЩУ МОДЕЛЬ !!! Бесплатно !!!
На завтра , 12 ноября (суббота) . Без татуажа !!!
Коррекция + окрашивание бровей .
Модель для моей ученицы . Все будет проходить под чутким моим контролем .
📍Edmonton , West
-
Доброго вечора, я барбер
-
@krasaandyou
-
Едмонтон
-
Вітаю. Запрошуємо всіх бажаючих до нашого кабінету краси в Калгарі. Ми команда майстрів з великим досвідовідом який набували у Європі. Ми прпонуємо великий спектр послуг з продукцією професійних брендів Європи. Пропонуємо : доглядові процедури , пілінги , чистки , масажі , мезотерапія , депіляці воскова . До відкриття нашого кабінету діють знижки. instagram.com/beneficialcarebest?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Дівчата, хто в Калгарі, запрошую до нас в студію Transcend 1429 17 Ave SW на депіляцію. Працюю на гібриді цукру та воску і це навіть краще, ніж просто воскова депіляція чи шугаринг. Волосся видаляється дуже чисто, без обламування, майже безболісно і відростає набагато тонше. Маю з чим порівняти, адже в Україні 11 років працювала воском та цукром найкращих брендів. Для українців діє знижка -20%. Наступного четверга для всіх буде знижка -25%. Тому, якщо планували депіляцію, записуйтеся заздалегідь. Записуватися можна на сайті, або написати мені в приват. www.transcendtowellness.ca/