🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Усім привітик! Мене звати Оленка, я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alona_makeup_?igshid=Y2ZmNzg0YzQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
#ветеринар #veterinary
Слава Україні!
Я ветеринарний лікар з України і наразі пропоную вам онлайн консультації, щодо усіх запитань про ваших пухнастих улюбленців. Пишіть сюди⬇️ instagram.com/lubchik_vetcare?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Расскажите пожалуйста, кто работает в салоне парикмахером, какие красители в основном используют в Канаде?
-
Привіт дівчатам з Калгарі 👋 Мене звати Тетяна я сертефікований тренер і майстер по нарощуванню вій . Мій стаж в бъюті сфері 12 років . Також я роблю процедури перманентний макіяж брові , губи , крески Фарбування брів і вій фарбою і моделювання брів . Віі роблю різні методи від класики до мега об‘ємів Маю якісні матеріали і працюю с очами підбираючи довжину , вигін і товщину згідно фізиологічним формам ока . Запрошую в чистий кабінет з вигідним ліжком Обіцяю милу атмосферу і якісну працю на високому рівні . Запрошую за адресом : 1022 17 Ave Southwest Calgary . ☎️ 587 973 78 55
instagram.com/tetiana_berezova?igshid=1r94o5wg7awx7
-
Igora, loreal я видел
-
Спасибо
-
Частое использование утюжка на высоких температурах приводит к разрыву дисульфидных связей. Итог: пористые, ломкие, отсутствие блеска, спутанные и посеченные. А оно тебе нужно? Не жарь свои волосы! Есть лучный вариант-записаться KO мне на консультацию😉🌸 Избавлю от утюжка, а вместе с этим от пушистых, кучерявых, не ухоженных на вид волос. Волосы, как в рекламе это реальность🙌🏻💯 #ЭДМОНТОН
-
Девочки , на завтра нужны модели к моей ученице .
Бесплатно !!!
10:40 Коррекция + окрашивание 12:20 коррекция + окрашивание 14:00 ламинирование + коррекция
Edmonton, west
-
Добрый день всем:) 🌸🤗Приглашаю в Виннипеге на окрашивание волос любой сложности, мужские, женские и детские стрижки🙂
Фото работ можно посмотреть по ссылке)
www.instagram.com/alona_hairdresser/
-
Всім привіт. Запрошую всіх бажаючих до себе на процедури
🌟Макіяж перманентний ( брови, губи, міжвійка) 🌟Фарбування брів ( фарба, хна) 🌟Ламінування брів 🌟Ламінування вій 🌟Косметичні процедури обличчя ( пілінги, маски ) 🌟Масаж обличчя ( класичний та японський масаж Kobido)
Calgary SE, в районі станції Heritage
Більше інформації в приват
-
Девочки, кто-то нашел уже хороший салон лазерной эпиляции? Ванкувер
-
🙋♀️Привіт, Я Олена Я - майстер перманентного макіяжу з досвідом роботи 6 років Повністю акредитована ліцензія
📚Пропоную офіційне навчання з англійською ліцензією з нуля до профі 🏆Також майстер класи до тих, хто бажає підвищити свою майстерність
🔥Приймаю моделей по ціні матеріалів для навчання
Також пропоную процедури 🔹Перманентного макіяжу, виконані особисто мною по комфортній ціні
Instagram 👉 perederii_studio
📞Для зв’язку
📲Або +380 68 492 1922 What’sApp
#навчання #перманент
-
Девчонки 🌺 Я сертифицированный мастер маникюра из Киева. Ищу новых клиенток. Предлагаю вам:
- Комбинированный маникюр
- Покрытие гель-лак
- Укрепление гелем
- Наращивание гелем
- Наращивание полигелем
- Френч техника
- Дизайн
Для записи в Директ 💅🏻 Локация : Vancouver , 933 E Hastings St
Инстаграм: instagram.com/darya_nailsmasters?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт пропоную послуги у місті Вінніпег Перманентний макіяж Нарощення вій Ламінування вій та брів Курси та майстер класи Ціни дуже приємні,якість найкраща Працюю в салоні район Kildonan park www.instagram.com/p/CkmYB0btABA/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт, дівчата підкажіть будь ласка тут хороший клей для нарощення вій, і де придбати 🙏
-
Дівчатка мої дорогенькі! Допоможіть!🙏🏻🙏🏻🙏🏻1 грудня буду в Сіднеї,провінція Нова Шотландія.Я не можу знайти группу в своїй провінції.В Фейсбукі дала оголошення,мені там сказали що перукарем взагалі ніхто не хоче працювати...тому що дуже робота низькооплачуема.У мене в Україні своя студія краси,ну так склалися обставини що я виїжджаю.Немає сенса працювати по профессії?
-
Немає, мусите робити на нормальній роботі. На прибиранні і в тім хортонс більше заробите.