🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Якщо ви їдете до Канади з метою отримати статус постійного резидента (Permanent Resident status - PR), то відразу думайте про те, якими програмами імміграції ви скористаєтесь. Найлегші програми імміграції на даний момент у провінції Ньюфаундленд та Лабрадор (НЛ) та провінції Манітоба. У НЛ почати імміграційний процес можна блискавично - відразу після того, як знайдете постійну роботу та здасте тест з мови на мінімум 4. У Манітобі (якщо у вас немає близьких друзів чи родичів) - через півроку роботи та тест з англійською мінімум на 4 також. Обидві провінції знизили критерії номінації для українців. Звертаємо увагу, що процес імміграції складається з двох етапів:
- етап номінації провінцією. На цьому етапі провінція розглядає ваші документи та дає згоду підтримувати вас на етапі аплікації на постійне резидентство Канади. Процес номінації триває кілька місяців (3-6 місяців). Після отримання номінації провінції, ви подаєтесь на
- етап аплікації на статус постійного резидента Канади (федеральний етап). Після отримання номінації ви подаєте аплікацію до федерального уряду Канади. Ця подача проходить поза межами системи Express Entry, однак також онлайн. Ви загружаєте практично ті самі документи, які ви давали на номінацію провінції плюс довідку про відсутність судимостей з України та будь-якої іншої країни, де ви жили 6+ місяців.
Розгляд аплікації на постійне резидентство (ПР) триває зараз приблизно 27 місяців.
Тобто в найкращому випадку ви зможете отримати статус ПР через 2.5 - 3.5 роки з моменту прибуття до Канади. І це тільки у випадку, якщо ви відповідаєте вимогам імміграційних програм відразу. Якщо англійська "нульова", або "шкільний рівень", додайте ще півроку чи рік на покращення мови.
Так, у більшості дозвіл на роботу на три роки. Так от, навіть якщо ви не встигаєте отримати статус ПР за цих три роки, то все, що вам треба - це отримати номінацію від вашої провінції та перейти на федеральний етап. Якщо ви встигнете подати аплікацію на ПР та отримати номер вашого файлу, ви вже можете легко продовжувати ваші дозволи на роботу зсередини Канади, поки чекаєте на отримання статус постійного резидента (ПР)
Для чого я це пишу? Для того, що багато хто хоче отримати статус ПР, але їдуть до Британської Колумбії та Онтаріо, провінцій які мають складніші (набагато складніші!) програми імміграції. В Онтаріо люди можуть жити та працювати по 4-5 років і не мати змоги почати процес імміграції ніколи! Тобто, якщо ви їдете до Канади з метою отримати статус постійного резидента, то у абсолютній більшості випадків ваша робота в Онтаріо та Британської Колумбії просто марно витрачений час!
Ви завжди зможете вільно переїхати у будь-яку частину Канади у статусі ПР, адже це передбачено Mobility Rights у Хартії прав людини Канади
-
Базові Речі Та Поради Перед Тим Як Їхати В Канаду! youtu.be/s7HjW_vRrCs
-
Друзья, многие спрашивают о том, где искать работу, выделили для вас основные сайты↙️
-
ca.indeed.com/
-
findyourplace.workbc.ca/employees
-
www.glassdoor.ca/index.htm
-
www.jobbank.gc.ca/home
-
www.monster.ca/
-
vancouver.craigslist.org/search/jjj
-
www.linkedin.com/ issbc.org/
-
www.mosaicbc.org/ www.upwork.com/
-
www.careerbuilder.ca/
-
www.simplyhired.ca/
Обратите внимание❗️ Если вам нужен фриланс или удаленная работа - смотрите UpWork, Fiverr, Jobboom, Jobillico, Jobspresso. Готовьтесь к тому, что придется разослать 100 резюме, чтобы получить 1 приглашение на собеседование. Это нормально. www.upwork.com/ www.fiverr.com/ www.jobboom.com/en www.jobillico.com/en jobspresso.
Пользовались этими сайтами уже ?! Делитесь в комментариях ☑️ #работа
-
-
Дівчата, доброго дня! Я працюю зараз у салоні natural solutions, це велика сітка салонів, власник італьянець. Попросив мене розширити серед українців, що приймає на роботу наших майстринь і майстрів, це перукарі, манікюр педикюр, косметологи, татуаж та інші спеціальності з бьюті індустрії, салони класні, умови теж, офіційна робота, наших беруть навіть якщо немає ліцензії, якщо комусь цікаво, пишіть мені в приват, я розповім більш детально, та дам контакти власника.
-
Територія вся Канада, в нього сітка, і може взяти на роботу в будь якому регіоні Канади
-
Доброго дня. Скиньте якийсь контакт. Та підкажіть чі в GTA є ваш салон.
-
Напішіть до автора,який означений зверху(Ольга )в приват.Ми не маємо більше цієї інформації,яку зазначив автор.
-
Для перманента потрібно
-
#Мастер #Девчонки кто хочет избавиться от лишних волос 🌵🌵🌵ето ко мне!!! Меня зовут Любовь я мастер Депиляции воском!!!! Ламинирование ресниц, покраска бровей! Нахожусь в Vaughan ON maple 🍁 Falvo street.работаб пока дома!жду вас у себя в гостях.647-534-4990
-
Шукаем перукаря. Потрібна чоловіча стрижка. Єдмонтон South
-
Дякую)
-
Мне интересно
-
Но я не девочка….)я мальчик