Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
6.5k Posts 1.2k Posters 13.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t568684704T Offline
    t568684704T Offline
    Pavlik Penok
    wrote on last edited by

Всем привет, меня зовут Павел, я барбер , уже стригу 6 лет , принимаю в Ванкувере , кому интересно , пишите , буду рад

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yana
    wrote on last edited by

Привіт усім, працюю в “Aloha nails Southdale”. Роблю всі види манікюру і педікюру, нарощування, корекція гелем. Моя сторінка у інстаграм - @yana.i.lak

1 Reply Last reply
    0
  • t726622082T Offline
    t726622082T Offline
    Екатерина Сошевская
    wrote on last edited by

Дівчата, всім привіт. Запрошую всіх бажаючих на цукрову депіляцію (ШУГАРИНГ). Працюю в Вінніпезі, West Kildonan.

Маю досвід роботи в цій сфері більше 7-ми років. Працюю швидко, якісно та головне безболісно.

Для всіх «файних пані» на протязі грудня діє знижка 20% від вартості послуг та є можливість отримати додаткову знижку в розмірі 10%, якщо від вас прийде знайома або подруга по рекомендації.

Кому цікаво - ПИШІТЬ В ОСОБИСТІ!

Також я є дипломованим педагогом в цій чудовій справі! На протязі трьох років мала свій учбовий центр та випустила більше 1000 успішних майстрів. Якщо хтось має бажання навчитись та почати заробляти в депіляції із задоволенням навчу Вас усім тонкощам!

За подробицями теж ПИШІТЬ В ПРИВАТ!

1 Reply Last reply
    0
  • t5900731860T Offline
    t5900731860T Offline
    Alona NailCa
    wrote on last edited by

Всем привет)

1 Reply Last reply
    0
  • t5900731860T Offline
    t5900731860T Offline
    Alona NailCa
    wrote on last edited by

У Ваших клиентов уже тоже Новогоднее Настроение )?

1 Reply Last reply
    0
  • t638946662T Offline
    t638946662T Offline
    Olenka Kravets
    wrote on last edited by

Усім привітик! Мене звати Оленка, я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alona_makeup_?igshid=Y2ZmNzg0YzQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩

1 Reply Last reply
    0
  • t645931710T Offline
    t645931710T Offline
    Sasha Bidniak
    wrote on last edited by

Шукаю 2 моделі на стрижки чоловічі на понеділок

1 Reply Last reply
    0
  • t511733984T Offline
    t511733984T Offline
    Дашка
    wrote on last edited by

Всем привет! Меня зовут Дарина, я сертифицированный мастер маникюра 😊 Ищу новых клиентов на маникюр и педикюр 💅🏻

На МАНИКЮР приглашаю Вас в Downtown Vancouver. 📍 1075 Comox street

На ПЕДИКЮР приглашаю Вас в салон в North Vancouver. 📍 700 Marine drive(Afrina salon)

Любые вопросы задевайте в личные сообщения! До встречи 💕

#манікюр#педикюр#гель#полігель#нарощування#корекція

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Лана
    wrote on last edited by

Привіт усім У мене таке питання до тих хто працює у сфері краси в салоні 1)Як ви шукали роботу і чи беруть вони на роботу якщо я раніше працювала не офіційно ( на себе) тобто досвід маю 2) на яку зарплату можу розраховувати чистими Роблю манікюр, брови, депіляцію воском Дякую завчасно за відповідь

1 Reply Last reply
    0
  • t1959196217T Offline
    t1959196217T Offline
    Lashes/Brows Yuliia
    wrote on last edited by

Нужна модель на коррекцию/ окрашивание бровей . Бесплатно . Воскресенье , 10:00 .

📍Edmonton , West

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nora
    wrote on last edited by

Шановні українці, на цій платформі ви можете знайти різноманітні оголошення про проживання, транспорт, роботу та інші види допомоги для вас під час війни. Будь сильним, ми з тобою! 🇺🇦💙💛

frompeopletopeople.com

1 Reply Last reply
    0
  • t657664158T Offline
    t657664158T Offline
    Наталі
    wrote on last edited by
    Роблю сторіз для б’юті - майстрів. Роботи можна побачити тут: t.me/solodovnik_work
    1 Reply Last reply
    0
  • t220975338T Offline
    t220975338T Offline
    Kroha
    wrote on last edited by
    Привіт, рідненькі 💙💛 Я вже писала оголошення сюди, але зараз, можливо, буде актуальніше до свят 🎄 мене звати Марія, я також з України та хочу запропонувати Вам шоколад з логотипом🍫 Зараз я працюю в готелі в Калгарі, вибачте, що починаю здалеку) В Україні я мала свій невеликий бізнес - робила саме шоколад з логотипом . Ну і тут пробую займатись цим же, але вже як хоббі) Так от, шоколад з логотипом - це приємний та смачний бонус для ваших клієнтів. Ви можете здивувати та запам’ятатись не тільки неперевершеним сервісом та послугами , але й самими дрібничками!) Наразі я пропоную таку кількість: 55 шт 🍫= 60$ 110 шт 🍫= 110$ Шоколад молочний в золотій обгортці, папір - глянцевий, А макет обгортки я роблю в подарунок!) 🎁 Дякую за увагу, і якщо будуть питання - з радістю на них відповім 💙💛 І це посилання на мій аккаунт в інстаграм instagram.com/shokolavka.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y= 📍 Та допишу, я зараз в Калгарі, але відправити замовлення можу поштою без проблем!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t302028118T Offline
    t302028118T Offline
    Esthetician Nataliya Dets Calgary
    wrote on last edited by
    Роботу можна шукати на indeed. Також можна взяти резюме та занести в салони, де б ви хотіли працювати. Не важливо де ви працювали. Важливо щоб ви мали сертифікати та дипломи, які підтверджують вашу освіту. Тобто що ви сертифікований спеціаліст. Хоча теж не всі це вимагають, іноді досвіду достатньо. Але це залежить від спеціалізації. Косметологу точно потрібен диплом чи сертифікат. Про зарплату важко сказати. Все залежить від міста, місця, спеціалізації та вашого досвіду. Найменше, на що можна розрахувати, це 15 доларів за годину. Можливо, на початку так і буде. Можливо зможете домовитися про відсоток від вартості процедури. Все залежить від працедавця і від того, наскільки вони в вас зацікавлені. Але майте на увазі, що доведеться по-новому створювати клієнтську базу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t913125001T Offline
    t913125001T Offline
    Anna Molchanovska
    wrote on last edited by
    Привіт. Дівчата, хто тут є з подологів? Моя знайома не може вилікувати цей палець, бо 2 дерматологи кажуть різне. Чи хтось зможе взяти її на консультацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t112521172T Offline
    t112521172T Offline
    Наталька
    wrote on last edited by
    @mariiahorlova чудовий подолог! Зверніться, може допоможе 🌝
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Маша Горлова
    wrote on last edited by
    Добрий день, я можу, напишіть в приватні будь ласка!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Светлана Лана
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t586870833T Offline
    t586870833T Offline
    Дарья Перепеченко
    wrote on last edited by
    Тут українки працюють
    1 Reply Last reply
    0
  • t823298778T Offline
    t823298778T Offline
    Марія Надєєва
    wrote on last edited by
    Добрий день. Калгарі. Підскажіть будь ласка у кого можна сьогодні підстригтися? Чоловік, дитина (3роки) і я -чілка.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags