Косметичка Ванкувер
-
Добрый день , есть барбер принимает на commercial drive , либо в дантауне
-
Доброго дня так я!) Пишу вам в особисті
-
Можу вам подарувати 😃 В мене є від Елан)
-
Удаляете может папилломы?
-
-
вам треба дерматолог-онколог в такому разі
-
А є тут перукарі для кудрявих? Каскад для кудрявих. Бо стрьомаюсь йди до китайців, філіппінців, корейців, індусів тощо. Не кожен перукар в Україні то справляється з такими стрижками, а серед азіатів з прямим волоссям і подавно
-
Якщо будете звертатись, підніміть кіпіш, ніби ви не можете терпіти і вас дуже турбує ця родинка, бо інакше можете чекати на візит до дерматолога 6-9. місяців. Успіхів вам і нехай все буле добре 🙏🏻
-
Не тягніть. Не шукайте експеременти. Лише до дерматолога онколога, або хірурга онколога, бо терапевти вам нароблять. У моїх знайомих, поки призначили хірурга онколога, то переросла в 3 степінь раку. МЕЛОНОМА - це серйозно, це не жарти. Вибачте що так відверто. Будьте наполегливими і довбіть їх поки не призначать лікаря
-
Ну мені провіряли через якийсь апарат і через місяць треба було знову, щоб подивитись чи дійсно потрібно видаляти, а так щоб видалити і відправити на біопсія я боюсь,її видаляти зразу, треба провірити через апарат той тому і шукаю щоб повірити спочатку а потім якщо потрібно то видаляти