Косметичка Ванкувер
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
Спасибо большое 🤗🥰🥰 Рада знакомству 😘
-
Если кто то есть с мастеров отзовитесь
-
Я тоже уже как то спрашивала Северный Ванкувер ,мне так и не ответили
-
Маникюр, педикюр, ламинирование ресниц, перманентный макияж ☺️ 📍West Vancouver (рядом с Норсом) Пишу в личку
-
👌👌
-
Дівчата,чи є тут майстрині з Sunshine coast?
-
Усім привіт, хочу залишити відгук про мастера бровиста вкравшего моє серденько @ketrin_light Сходила до неї тому що рекомендувала подружка і не помилилась. Таких натуральних і акуратних брів в мене ще не було. А ще швидко, не дорого та з милим цуциком в подарунок🥰 Тому хто шукає собі майстра по бровам то сюди!
-
Добрий день. Я також майстер колорист і виконую Air-touch, одна з моїх улюблених робіт, хоча й довга 🥰 виконую також стрижки, інші види фарбувань, зачіски та накрутки. Досвід роботи 18р. Тут я всього три місяці. Я знахожусь в New Westminster, але можу приїхати і до вас. Мої роботи є тут 😉 instagram.com/olga_khomenko_hairstyler?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Кoму пoтрібні cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та, eльф бари та подібне і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в оcобисті, привeзу що потрібно☺️
-
Всім привіт мене звати Олександра💙Запрошую вас до себе на процедури: ПЕРМАНЕНТ БРІВ, МІЖВІЙКА,ХУДОЖНЄ ОФОРМЛЕННЯ БРІВ,ЛАМІНУВАННЯ БРІВ ТА МАКІЯЖ 🎨 Працюю за двома адресами,в студії Eurolashes: 📍7673 6th St #207, Burnaby, BC V3N 3M8 ➡️(Пудрові брови,міжвійка) 📍Та в Surrey район Cloverdale ➡️(Художнє оформлення брів,ламінування брів,макіяж) Мій стаж роботи 7 років.Ось приклади моїх робіт та інстаграм сторінка: ✨Price: •Художнє оформлення брів: 35 $ •Ламінування брів: 45 $ •Ламінування + фарбування брів: 75$ •Макіяж від 50$ •Пудрові брови: 300$ •Міжвійка: 250$ Буду рада доповнити вашу неповторну красу і зробити вас ще більш щасливішими!Пишіть в особисті
-
В Ванкувере я была у 8-ми парикмахеров. Ковсем я обращалась с одной просьбой, покрасить меня в красивый рыжий. Удалось только одному. В Норс Ванкувере. Классный салон, мастер- Светлана. Невероятная Сервис, обстановка, перфекционизм… всё как я люблю. Ну и хороший результат, естественно. Кому надо- поделюсь контактом.
-
Наращивание ресниц Ванкувер, Ленгли, Бернаби; любой объем, коррекция бровей; пишите в личку +1 (778) 681-6375 Telegram: @kuleshovaliz Insagram: eyelash_elisa