Косметичка Ванкувер
-
Доброго вечора, якщо не знайшли перукаря, то я живу в Сюррей, працюю в Нью-Весті, та у себе приймаю також. Стаж 20 років.
-
Доброго вечора! Хто може завтра підстригти хлопчика у Коквітламі?
-
Делаю диагностику по витаминам, минералам и некоторым ферментам без сдачи крови. Аппарат Vitastiq. Пишите в ЛС
-
Добрый день есть барбер , но принимает в Ванкувере в дт на дому или в салоне на commercial, если интересно могу дать контакты
-
Здравствуйте. Я живу в Бёрнаби Метротаун. Стригу мужчин,детей и женщин у себя дома
-
Добрый вечер. Я живу в Бёрнаби Метротаун. Стригу мужчин,женщин и детей у себя дома
-
Добрий день майстри перукарі колористи, така тема для обговорення дівчата з техніками як аіртач,шатуш, балаяж, ці техніки і в Україні були найдорожчі,але тут ж потрібно розуміти що, ціна буде канадська ну і зарплати у тих дівчат теж канадські а не українські,кажеш мінімальну ціну, але ж майстри мене розуміють, що ми купуємо матеріали нам тут немає ніяких скидок ми купуємо по повній ціні. І люди дівчата не розуміють як так просто таке обурення дорого, і ще питають якою фарбою ти працюєш, просто в голові не вкладається як так, хочуть найдорожчі техніки і якісною фарбою, але ж такого не буває, як так не розуміти, дівчата ходять на роботу і вже заробляють, а майстрам я не кажу зразу заробляти хоч би вийти в 0 а не в - бо все йде на матеріали інструмент все ж спочатку починаєш, майстри поділіться як у вас з такими клієнтами?
-
Всем привет🌸 Я визажист-бровист и стилист по волосам с 5-летним опытом работы🫶🏻 Тебе ко мне, если ты хочешь: - оформление бровей (коррекция, окрашивание, ламинирование) - макияж любой сложности 💄 - причёска - курс сам себе визажист💪🏻 📍10 мин на 🚍 от центра Ванкувера
-
Девочки, ищу мастера маникюра/педикюра в даунтауне🙌 Отзовитесь)
-
всім привіт я перукар стригу :жіночі чоловічі та дитячі форми перебуваю в Даунтаун пишіть і дзвоніть 236 869 7202
-
Instagram : lucy_haircare