Косметичка Ванкувер
-
Девочки, кто может сделать ногти такие?
-
На жаль, це може і різні люди… та «оголошення» у них - літера в літеру!!! Ще й стікерпак ідентичний скрізь ліплять - «перевірено»🤬🤬🤬 Адміни і учасники групи давайте будемо пильніші!
-
🤬🤬🤬 І досі в групі висить, ну що за капєц???
-
Адмін тільки заблокував дівчину, яка хотіла теж свою історію розповісти… Яка ось 17 травня попалася на цей крючок
-
Мілочка, це дуже не доречний коментар… незнаю, «заступились» 😉 ви за мене чи ні … Ви пропустили попередній пост, який видалив адміністратор Попередній пост був про «дівчинку» яка з України «готова привезти товар за ваші гроші» І до мене цей пост не має ніякого значення. І коментарі про мене це не просто, я стараюсь гарно працювати і відповідально відношусь до роботи.
-
Дякую вам 🤗
-
Привіт, Ванкувер та околиці! Мене звати Денис, я професійний масажист з України з досвідом понад 9 років.Кокуитлам
-
Дівчата та хлопці, добрий день. Я працюю в Lonsdale Quay Hotel, і ми шукаємо працівників, а саме офіціантів з розмовним англійським, дисципліною і бажано - досвідом, напишіть мені будь ласка, якщо вас зацікавила ця робота! Гарного дня!
-
Дівчата, добрий вечір) шукаю модель на середу, 31 травня, 12:30 на фарбування балаяж/ бебілайтс;) Маю 16річний досвід у перукарській справі, працювати будемо на Давінес. Модель потрібна для демонстрації моїх вмінь. Кого цікавить - напишіть в приват
-
youtu.be/6OTpXTZ_Vyk
-
Привіт дівчата, шукаю майстра для процедури гарячого ботоксу. Буду вдячна за контакт