Косметичка Ванкувер
-
Доброго дня , запрошую в масажний кабінет за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam BC
-
New Westminster є перукар? Потрібно підстригти кінчики волосся Довжина- до лопаток приблизно
-
Доброе утро. Я мастер маникюра из Украины, мой инстаграм niuta_zonova. Начинаю работать в Ванкувере. Ищу новых клиентов. Маникюр, педикюр, покрытие гель лак, коррекция гель (акрилгель). Сегодня на 15.00 есть свободное время. Адрес 265-3355 North Road Burnaby Звоните или пишите. Буду рада знакомству)
-
Доброе утро. Я мастер маникюра из Украины, мой инстаграм niuta_zonova. Начинаю работать в Ванкувере. Ищу новых клиентов. Маникюр, педикюр, покрытие гель лак, коррекция гель (акрилгель). Сегодня на 15.00 есть свободное время. Адрес 265-3355 North Road Burnaby Звоните или пишите. Буду рада знакомству)
-
Дівчата, вітаю! Шукаю косметолога в районі Ебботсфорд-Ленглі-Суррей. Треба чистка обличчя та бажано мікроток. Відгукніться🙏
-
Всем привет! Хочу порекомендовать отличного колориста и парикмахера Nadiia Perun. Великолепный мастер своего дела и очень приятный человек ☺️ Идеально подобранный цвет и стойкое тонирование это то, что в Канаде приходится поискать. Надя работает на отличных материалах от Davines, что тоже говорит о качестве 💛
-
Дякую Вам дуже🤗❤️🥰!!! Мені дуже приємно 🥰В мене найкращі в світі клієнти!!!
-
Хочу повернутися до роботи фотографом та зберігати ваші найкращі спогади. Лише до кінця червня діє АКЦІЙНА ціна 50$ за годину зйомки😱 За годину зйомки ви отримаєте 50+ фото в обробці, супровід під час підбору локації та образу, допомога в позуванні та хороший настрій🤗 Чекаю вас на: 👨👩👧👦Сімейну зйомку 👩🏻❤️👨🏻Love story 💃🏻Особисту 📚Предметну
-
Привіт🥰 Мене звати Каріна Надаю послуги майстра манікюру 💅 Солодкі ціни від 40$, українські матеріали та стерильність Шукаю нових клієнтів для створення нігтьової магії✨ Від нюдового нюду до яскравих найкреативніших дизайні. Готова створювати ваші ідеальні нігтики Ванкувер | Бернабі
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam