Косметичка Ванкувер
-
Я парикмахер колорист и мне в проф магазине просто без каких либо документов которые подтверждают что ты действительно парикмахер краску не продали, только когда я пришла с дипломом мне оформили карточку и так я прихожу показываю и покупаю, и клиенты не раз мои заходили в магазин так им и уход не хотели продать, пока они мои данные не сказали, и так на мою карточку пакупали
-
Всім привіт🤗 хто може прибрати старий філлер з губ, напишіть свій інстаграм
-
Можу заплести на будь якій довжині
-
Cosmo prof мережа, але візьміть будь який сертифікат , навіть з України
-
Na English bay,запрошую , ще є вільні місця ❤️
-
Девочки добрый день, подскажите пожалуйста ,нужен мастер по перманенту.Район ДаунТаун,Ричмонд
-
Девочки, хочу покрасить волосы, поделитесь отзывами, пожалуйста :)
-
Привіт! Дівчата хто робить манікюр з покриттям у районі даунтауна, або по Granville St. У кого було б вікно 29 вересня після 11 ранку, або 30 вересня протягом дня? Будь ласка відпишіть з умовами і ціною, або інстаграмом. Дякую!!!
-
instagram.com/lucy_haircare?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Я перукар, досвід роботи 18 років , можете подивитись мої роботи. З радістю відповім на питання. Пишіть😉
-
Olga_khomenko_hairstyler
-
Дівчата, в звʼязку з переїздом з Канади, маю багато лишніх баночок які з нажаль з собою взяти не зможу. Виставляю звісно ті, якими ніразу не користувалась, віддам це за символічні 10$. Кому цікаво пишіть в особисті😌