Косметичка Ванкувер
-
Девочки , здравствуйте Ищу парикмахера в Burnaby, возле Metrotown station, у меня в доме сказали живет парикмахер Bronsor Ave, пока незнаю контакты 🙌
-
Всем привет. Ищу мастера по женским коротким стрижкам. Пишите в личку, спасибо
-
Девушки, не бьюти вопрос, подскажите кто прилетал по поограмме недавно, или родственники/знакомые, получают ли ещё выплаты и сколько по времени ждать ? Спасибо
-
Девушки, не бьюти вопрос, подскажите кто прилетал по поограмме недавно, или родственники/знакомые, получают ли ещё выплаты и сколько по времени ждать ? Спасибо
-
Здравствуйте, меня зовут Маша, я мастер маникюра в Ленгли. Буду рада оказать такие услуги как: наращивание,гель-лак с укреплением, комби маникюр.
-
Это я 🙂
-
а куда делся маникюрный раздел? Оо @Milka_1981
-
Всім привіт👋 Я SMM -спеціаліст,допомагаю у веденні акаунтів,розробці індивідуального стилю та знімаю якісно фото та відео) Є досвід в бьюті сфері,тому пропоную свої послуги) Якщо тобі потрібна на постійно основі або ж на якийсь час/проект буду рада допомогти. Знаходжусь в Річмонді📩
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 Локація📍Burnaby. Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @julia_nails_van (почала вести сторінку з нуля) На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 Hello everyone, my name is Julia. I am a master of manicure and pedicure with three years of experience. I invite all the beauties to my place💗 📍Burnaby To contact and view my works, visit my Instagram page @julia_nails_van For the first visit - any design as a gift💝
-
Здравствуйте, ищу хорошего барбера.
-
Усім привіт🤍🙋♀️ Сьогодні 04.10 звільнилось місце на фарбування брів і корекція, ламінування брів або вій о 16:00, 17:00 Vancouver, West End ☀️🍁🍂 instagram.com/irene_kavka?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Усім привіт🤍🙋♀️ Сьогодні 04.10 звільнилось місце на фарбування брів і корекція, ламінування брів або вій о 16:00, 17:00 Vancouver, West End ☀️🍁🍂 instagram.com/irene_kavka?igshid=MzRlODBiNWFlZA==