Косметичка Ванкувер
-
Всім привіт дорогі дівчата💐 Я практикуючий косметолог медичною освітою та досвідом 7 років 💆🏼♀️ Шукаю модель : для демонстрації техніки 🌹глибока депіляція зони бікіні 🌹 🆓БЕЗКОШТОВНО 🆓 Септику❗️якість ❗️приватність❗️ ‼️гарантую ‼️ За подробицями у п/п
-
Привіт) мене звати Неля) я майстер і технолог в сфері депіляції. Знаю все про Шугаринг і Віск. Також лікую вростання і підбираю домашній догляд!) Проводжу курси по депіляції онлайн/офлайн. Всі роботи, прайс можна подивитися в моєму інстаграм 📲пиши, скину в особисті!)
-
Привіт) мене звати Неля) я майстер і технолог в сфері депіляції. Знаю все про Шугаринг і Віск. Також лікую вростання і підбираю домашній догляд!) Проводжу курси по депіляції онлайн/офлайн. Всі роботи, прайс можна подивитися в моєму інстаграм 📲пиши, скину в особисті!)
-
Привіт дівчатка) продаю товари для майстрів депіляції та для догляду за шкірою! Українська якість👍
-
-
-
Вітаю, гарного вечора! Мене звати Аня. Шукаю моделей на манікюр - БЕЗКОШТОВНО! Буду навчати дівчинку робити манікюр, все буде якісно і під моїм постійним контролем. - інструменти стерильні(сухожар) - колір на ваш вибір. На курс: на манікюр з покриття гель лаком 26.10 - 10:30 27.10 - 9:30 28.10 - 9:30 29.10 - 9:00 Все абсолютно БЕЗКОШТОВНО. По часу у вас займе до 3-3.5 годин. Район - 109 Ave, Surrey, BC V4N 5H6 Мій номер - 6047040067 Дякую, всім хто відгукнеться!!!❤️
-
Доброго вечора, скільки коштує коротка жіноча стрижка?
-
🇺🇦 Запланований рейс з Укpаїни, комy ще пoтpiбнi були cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, філлери, ботокс, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті) 🇺🇦
-
g.co/kgs/Pwnnx2
-
g.co/kgs/Pwnnx2
-
g.co/kgs/Pwnnx2
-
🇺🇦 Запланований рейс з Укpаїни, комy ще пoтpiбнi були cтiku до aйкoc/гlо , cигapeтu , eльф bar’и, філлери, ботокс, лiки, продукти - звертайтесь в ocoбисті) 🇺🇦
-
девочки кто то может помочь купить? порошок и океслитель
-
девочки кто то может помочь купить? порошок и океслитель