Косметичка Ванкувер
-
Привіт красуні!!! Це тайм ,щоб зробити дуже класну,атмосферну фотосесію на Christmas 🎄🎄🎄 Будемо працювати в новій ,дуже ніжній фотостудії з трьома зонами(нижче прикріплю фотографії ) за деталями пишіть в приватні повідомлення)💌 також прикріплю свій інстаграм,щоб показати свою творчість📸 instagram.com/photo_graphervancouver?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ%3D%3D&utm_source=qr
-
Hi📒 Предлагаю онлайн уроки английского языка. -школьники -взрослые Проработка всех способов восприятия иностранного языка. Добро пожаловать на индивидуальное обучение. Для связи Телеграм +380950325772
-
Hi📒 Предлагаю онлайн уроки английского языка. -школьники -взрослые Проработка всех способов восприятия иностранного языка. Добро пожаловать на индивидуальное обучение. Для связи Телеграм +380950325772
-
Дівчульки , English Bay і околиці , запрошую бронювати листопад- грудень , щоб на свята ручки , ніжки і тіло були в порядку ❤️ instagram.com/cozyestetician?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
Девушки, привет! Мастера, подскажите, кто сможет сделать такую челку «шторка» Мои волосы по поясницу или ниже, если это имеет значение Может вообще имеет смысл сделать небольшой каскад, чтобы был более плавный переход Хотела бы услышать рекомендации профи Напишите в лс сразу с ценой за работу, Спасибо!
-
Можу підстригти безпроблем. Пишіть , якщо є питання в особисті. instagram.com/olga_khomenko_hairstyler?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
Девочки , кто то заказывал уже с Украины, Фрезери Strong працюють від напруги 220V. Для того, щоб користуватися ними від напруги 110V потрібно мати перехідник на таку напругу?
-
Або будь-який інший , я привезла свій із собою із Європи , але прийняла рішення купити місцевий
-
Треба, а краще тут купити ,маратон
-
Так
-
Я купила звичайний перехідник на Амазон з європейської вилки на американську, і Strong працює, вже більше року.
-
Привіт, дівчата👋 Запрошую на манікюр в Даунтаун. Приємні ціни та гарна якість. Додаю посилання на інстаграм instagram.com/a_tut_nails?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Буду рада знайомству😊 Гарного всім дня🌿
-
Да я хочу Стронг 210 купить , или сейчас что то еще по мощнее есть ? Маратон у меня вечно не долго скорость садится со временем быстрее
-
Спасибо, большое за ответ 🙌