Косметичка Ванкувер
-
Здравствуйте, меня зовут Маша, я колорист с опытом работы 11 лет. Неделю назад переехала в Ванкувер. Телефон 6725515021 Instagram www.instagram.com/merry_bahtiarova?igsh=ejR5NWdvZ3BlaHc%3D&utm_source=qr Стоимость стрижки от 50$ (цена будет зависит от густоты и длинны волос) Стоимость окрашивания в один тон 100$ Сложное окрашивание от 200$ Все вопросы в личные сообщения
-
Потрібна модель на манікюр з гель лаком. Завтра 22.02-10:00 Безкоштовно. Surrey 6047040067
-
Продам чехлы на IPhone 14 Pro В отличном состоянии 20 $ за все 📍 Vancouver Bc
-
Девочки ищу напарницу на субаренду . Офис в центре Ванкувера 10мин пешком от Burrard skytraine. Цена 500 в месяц
-
Девочки ищу напарницу на субаренду . Офис в центре Ванкувера 10мин пешком от Burrard skytraine. Цена 500 в месяц
-
-
Девочки, привет🦋 Продаю джинсы по 30$ Zara размер S Синие длинные, мой рост 178 Черные короткие для меня Талия завышенная Если кого-то заинтересует- пишите🌷
-
Привіт дівчата! Хто ще не знайшов свого майстра в Coquitlam , запрошую до себе 🤗нарощування вій ламінування вій і брів
-
Рекомендую Аліну з власного досвіду як чудового lashmaker!!! Все ідеально, швидко, комфортно і якісно! Вії носяться від 1,5 до 2 місяців! 🫶🏻
-
Девочки, случайно заказала себе не ту серию красок. Продам две за 25$
-
Нужны МОДЕЛИ на процедуры✅️ Условия для моделей: согласие на фото/видео до и после. Курс из минимум 5 сеансов. Пишите, если вы точно уверены, что можете пройти весь курс по графику. Процедуры могут комбинироваться, в зависимости от вашей ситуации. Кожа без повреждений и воспалений. Для моделей действует специальный прайс ✅️Микронидлинг+поверхностный пилинг. Идеальная процедура для девушек с жирной/комбинированной/возрастной кожей. Активное обновление кожи, усиление выработки коллагена и эластина, улучшение тона, упругости, качества кожи, антиэйдж эффект. Курс из минимум 5 процедур, раз в 7-10 дней. 1 сеанс 80$ вместо 210$ ✅️Вакуумный массаж лица+микротоки. Двойной лимфодренажный и лифтинг эффект. Идеальная процедура для работы с отёками, вторым подбородком, поплывшими контурами, мышцами в гипер и гипотонусе, мимическими морщинами. Курс из минимум 6 процедур 2 раза в неделю. 1 сеанс - 55 $ вместо 120$ По желанию можно добавить альгинатную маску + 10$ вместо 35$ ✅️ Микронидлинг по телу (ягодицы/бедра) для работы с растяжками/стриями. Уменьшение их выраженности, регенерация кожи, улучшение состояния и упругости. Курс 3-5 процедур в зависимости от ситуации. Раз в 10-14 дней. 1 сеас 90$ вместо 200$` Если не знаете, какая процедура вам подходит, пишите в лс для консультации. Мой инстаграм ⬇️ www.instagram.com/reel/CzdiLwzIT17/?igsh=dzlqaGg0bzB6cDA5
-
Привіт всім! Сподіваюся, у вас все добре. Я хотів зв’язатися з нами та дізнатися, чи шукає тут хтось на повну або часткову ставку асистента з обробки даних/заробітної плати. Ця можливість дозволяє гнучко організувати роботу з дому. Ключові деталі: - Тип роботи: - Посада: помічник із обробки даних/заробітної плати - Розташування: віддалене (відкрите для заявників з будь-якого місця тут у Канаді 🇨🇦) - Вартість: безкоштовно - Безкоштовне навчання - Компенсація: 30 доларів на годину за повний робочий час, щотижнева оплата - Пропоновані переваги: медичне страхування, короткострокова та довготривала непрацездатність, час відпустки, гнучкі дні та бонусна програма для працівників - Попередній досвід не потрібен Якщо вам цікаво дізнатися більше про цю можливість, надішліть мені повідомлення. Дякую тобі!
-
И вам не хворать Когда даете объявления о работе, указывайте пожалуйста компанию и официальный сайт Иначе ваше сочинение с отсылкой в личные сообщения определяется как СПАМ - мошенничество
-
Привіт! Мені потрібні три моделі з коротким волоссям для проходження навчання на Advanced рівень у салоні-академії Sukiʼs. Це можуть бути як жіночі так і чоловічі стрижки, приклади зазначені на фото. Цілком безкоштовно!
-
Всім привіт🙋🏻♀️ Я Саша, майстер манікюру 💅🏼 Працюю на 8605 Laurel St Манікюр з укріпленням 50$ instagram.com/nail_bar_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Дуже рекомендую Alinka як чудового майстра з нарощування вій та фарбування й корекції брів! Вії виглядають чудово й тримаються довго, навіть коли плаваєш і занурюєшся у воду. Брови мають прекрасну форму та колір, що підібрані саме до мого обличчя. Дуже задоволена!
-
Добрий день, я перукар, працюю вЛенглі. Виконую чоловічі стрижки (20), жіночі(40)стрижки Фарбування волосся (50+фарба) Мелірування(150) Звертайтесь за тел: 604 367 0315
-
Добрий день товариство! Пропоную вам послуги перукаря!Працюю в Ленглі. Жіночі стрижки -40 Чоловічі-20 Фарбування волосся-50 Мелірування150-200 Звертайтесь за телефоном:604 367 0315 Або у месенжер Olha Heremes