Косметичка Ванкувер
-
Все ещё ищу мужского и женского парикмахера 🙏🏼😊
-
Делаю мужское окрашивание и так далее…… но нахожусь в Downtown
-
www.instagram.com/vancouver_hairdresser_?igsh=MWJuc2FkNHAybmR6dg%3D%3D&utm_source=qr Добро пожаловать)))))
-
Всем привет ,меня зовут Павел .являюсь барбером уже 8мь лет работаю в барбершопе “Crowsnest “( commercial drive 1044),для записи , пишите в личные сообщения
-
Дівчата, вітаю ☺️ Продаю Dyson Airwrap™, купляла ще в Європі але міняла на канадський з приїздом сюди, тому ще маю декілька додаткових насадок виходить х2) . Не користувалась взагалі. Якщо цікаво, то пишіть в особисті все розкажу) Локація: Burquitlam Ціна : 650$
-
www.Makeupbysupernova.com
-
Це я☺️
-
Дівчата, вітаю! Продаю нові літні речі, а саме: 1 Купальник від Swimbydi (Новий) розмір М - 80$. 2 Лляну сукню від Coosh(нова), розмір М - 40$. Кого зацікавило пишіть будь-ласка в приватні
-
Оля , спасибо большое ☺️ очень приятно ☺️ только увидела ❤️😘🌸
-
Якщо чесно по перше це не дуже етично виставляти вашу переписку з майстром , по друге вона вам дає відповіді на ваші запитання . Що б вам дала інформація про назву філлера ? Правильно абсолютно нічого! Ви самі собі просто щось придумали що вона має вам якось по іншому відповідати от і все. І ні я взагалі не знаю цього майстра і ніколи в неї не була якщо що
-
Може для вас буде достатньо таких відповідей . Для мене це не нормально . Це мій відгук!
-
Це ваше поливання брудом майстра , а не відгук так як майстер відповідала на всі ваші запитання які вона вважала потрібними
-
Це не поливання брудом , а правда, майстру пофіг , йому лінь було приділити більше часу щоб розповісти мені про процедуру , бо це не на 3 тижні робиться , це колиться на пів року /рік з тим мені ходити на обличчі .
-
Я розумію і вас і майстрів, і якщо я щось не знаю про ту процедуру то я спочатку перечитаю увесь інтернет, зберу усі відгуки, щоб розуміти що, то таке і тільки майстра запитаю коректні питання, щоб не задовбувати йоьго тим всім, якщо майстер дійсно класний то реально на ту всю писанину просто часу не вистачає. Тому і відписує але на скільки вистачає часу і сил.
-
www.instagram.com/cheesebarber?igsh=MXNyanVsMzM4eWgydg== гарний барбер, працює на Main street
-
100% майстер ще мав час відповідати на питання які гуглу спочатку треба задати , а це просто витрачати час спеціаліста