Косметичка Ванкувер
-
Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Хочу поділитися враженням від короткої стрижки, що зробила мені @Zhanna151 Дуже професійна і уважна дівчина. Я наче знов потрапила додому в руки наших чарівних майстринь та повернула собі своє улюблене відображення у дзеркалі. Дуже рекомендую!
-
Hi📒 Предлагаю онлайн уроки английского языка. -школьники -взрослые Проработка всех способов восприятия иностранного языка. Добро пожаловать на индивидуальное обучение. Для связи Телеграм +380950325772
-
Добрый день. Кто колет ботокс в челюстные мышцы ( или как то так ) ? Сориентируйте по цене пожалуйста
-
Хочу порекомендовать фотографа, Яну, делали у нее совместную осеннюю фотосессию с мужем на набережной. Получилось просто супер, очень нежно, красиво и даже муж, которого на такие мероприятия особо не вытащишь, стойко всё выдержал и теперь радуется фотографиям. Вот страничка Яны instagram.com/candidphotosvancouver?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Всем привет! Нужен женский парикмахер в Burnaby. Заранее спасибо💃
-
Всем, привет!☺ Нужен парикмахер в Burnaby. Заранее спасибо🌹
-
Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Вітаю! Порадьте будь ласка майстра по нарощуванню волосся. Завчасно дякую 😌
-
Вітаю! Порадьте будь ласка майстра по нарощуванню волосся! Завчасно дякую 😌
-
ЕСТЬ ОКОШКО , НА БРОВИ / ЛАМИНИРОВАНИЕ РЕСНИЦ 🔥 📍 Burnaby (4885 kingsway) Сегодня на 2pm 🤗
-
Доброго вечора! 🤗 Мене звати Олена Я фітнес тренер з багаторічним досвідом Хочу запросити вас на персональні тренування Спортивний зал знаходиться за адресою Downtown 819 Hamilton St. Оплата тільки за тренування 🏋️♀️ Чекаю усіх охочих дівчат! instagram.com/_elena_sveshnikova_?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Здравствуйте.Работаю в Бёрнаби (Метротаун) Приходите)
-
Гайз отдам бесплатно, зашиту для ребенка, самовывоз ДТ
-
Дякую 🥰 дуже приємно
-
Alex , Метротаун, була нещодавно. Вона майстриня👌