Косметичка Ванкувер
-
Метротаун, Alex стриже і чоловіків. Недавно була, сподобалось🙋
-
Завтра їдy з Укpaїни) Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо, філери, ботокс, косметику та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в особисті, привезу що потрібно)☺️
-
Переезжаем, продаем мебель, вещи Если что-то нужно, пишите, о цене тоже можем договориться t.me/movingsaleVan
-
Я парикмахер по мужским и женским стрижкам,колорист с опытом.Работаю в Порт Муди.Телефон для записи (604) 931-5893 Mila Эмейл [email protected] www.luxehairsalon.ca/?fbclid=PAAaaLvAa8K8UEPL2F3GKByfQ4OOTVUhbQiPqlX0Mu_mr4zB0TU3nKzXeGiaY_aem_AYMlc_9PHvF2Izpu4pL7of8jMGe5oqIShtE9H1xPNhLlaE9jcjjDE8k6wZXoAoXHk8w
-
Плиз помогите купить обесцвечивающий порошок и окислитель)
-
Спасибо большое ☺️
-
Усім привіт 👋 Я працюю та навчаюся у салоні «Suki's» і шукаю модель для короткої стрижки на іспит. Мені потрібне досить тонке волосся, не густе і не кучеряве. День : Середа, 1го листопада о 18:30. Вартість : безкоштовно. Локація: Suki's South Granville (P.S. : В Україні працювала перукарем, ця професія для мене не нова 👌😉)
-
Продам набор Шампунь кондиционер один раз использовала, лежит 70$
-
Привет девочки! Меня зовут Таня , я парикмахер! Могу предложить свои услуги в салоне пятница -суббота ! 1732 Alberni street instagram.com/tetiana_mosina__hair_stylist?igshid=NzZlODBkYWE4Ng%3D%3D&utm_source=qr
-
Доброго вечора! Треба до вечора п'ятниці зробити манікюр гель лак. Бажано район Нью Вестмінстер і поряд. Напишіть будь ласка хто має вільний час. Дякую!
-
Всем привет, приглашаю вас на шугаринг🍯. Принимаю в районе West Coquitlam. Выполняю работу чисто и качественно. Работаю на украинских материалах, так же продаю домашний уход. На первый визит скидка -10%. Буду рада видеть! ❤️ www.instagram.com/lazer_shugaring_ks/
-
Дівчатка, шукаю перукаря в даунтауні, на суботу, в кого є вільні годинки і хто спеціалізуєтся на каре для пухнастого волосся, завчасно дякую!