Косметичка Ванкувер
-
Привіт, дівчата! 🌸 Мене звати Надія. Я займаюся макіяжем, ламінуванням, та фарбуванням брів і вій. Я тільки починаю в Канаді, хоча вже маю більше 5 років досвіду роботи в Україні. І зараз у мене для вас особлива пропозиція! До кінця листопада, для знайомства зі мною ви отримуєте 20% знижку на всі послуги (від ціни вказаної в прайсі) Це мій маленький подарунок для вас!🥰 Також на постійній основі в мене діє знижка 10% при записі наперед (коли приходите на послугу і записуєтесь на наступний раз) 📷 переглянути мої роботи та дізнатися більше про послуги можете на моїй сторінці в Instagram: instagram.com/sovvabrows?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== Працюю в районі Commercial & Broadway, Ванкувер, 2 хвилини від метро 🚞 Не вагайтесь писати мені, задавати будь-які питання. Давайте разом створимо стильний образ, з яким ви будете почувати себе неймовірно! 💃💄💙
-
Девочки привет. Приглашаю вас на встречу в этот четверг 9 ноября. Проводим в даунтауне. Будет много интересного: игры, сюрпризы, общение. Профессиональный фотограф, закуски, комплементарность вино 🍷 Ссылка на билеты www.eventbrite.ca/e/750244370107?aff=oddtdtcreator Повод увидеться и познакомиться 🔥
-
Instagram Natalia’s - Rentals: www.instagram.com/natalia_homerentals Instagram FSR: instagram.com/first_stay_bc instagram.com/newcoolperks_bc?igshid=MzRlODBiNWFlZA== instagram.com/anita_ko_fsbc.ca Sales: @nataliahomesales
-
Дівчата! Продам свої інструменти, якими не користуюсь. Плойки у використанні були 1-2 рази. Ідеальний стан. Hot tools по 40cad, плойка Nume- 60 cad. Все одним лотом -150 cad)
-
Можно узнать цены, палитра?
-
Девочки привет, посоветуйте плиз, где можно купить гель лаки,лампу и т.д?
-
Это магазин?
-
Здравствуйте. Я всё нашла в krazy binz. Не всегда можно найти, но иногда бывает😉 и в два раза дешевле чем онлайн
-
Посмотрите по локакации
-
Это как потерянные посылки с Амазон
-
Спасибо больше вам, сейчас посмотрю
-
Лампу брала на Алиэкспресе. Гель лаки наши Komilfo брала у этих ребят. Очень довольна и всегда подарочки кладут 😊 nanosupplies.ca/collections/komilfo-profi
-
На вівторок є 2 вільних місця на нарощування або ламінування вій!) при записі з подругою в один день знижка обом по 15$
-
Есть окошки на завтра на ногти 10.00 и 16.30 English Bay