Косметичка Ванкувер
-
Продаю ручний пилосос Shark - $135 Забрати можна на Burquitlam station
-
Дівчатка на сьогодні є місце на брови 16:00 📍 Langara-49 Avenue www.instagram.com/nazarevych_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Звільнилося місце на брови завтра (31.12) о 12:00 Хто ще не встигнув навести красу , запрошую Vancouver BC www.instagram.com/nazarevych_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Привіт, з новим роком всіх 🤗 Мене звуть Наталія, я сертифікований майстер тритментолог✅ Дівчатка, запрошую вас на процедури з відновлення/реконструкції волосся💇♀️ Повний спектр послуг: ▪️КЕРАТИН ▪️БОТОКС ▪️ХОЛОДНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ▪️БОТОКС ДЛЯ БЛОНДИНОК ▪️ПРОФЕССІЙНИЙ ПІЛІНГ ▪️ОЛІЙНА ТЕРАПІЯ При виконанні процедури стрижка кінчиків та полірування в 🎁 👉Стомилась вкладати та вирівнювати волосся щодня? 👉Волосся дуже пористе, постійно пушать та стирчать? 👉Пошкодженні після регулярного фарбування? 👉Стали сухі та жорсткі? 👉З‘явилась лупа? Записуйся на безкоштовну консультацію у дірект 💌 Більше робіт та відгуків дивись в моєму Instagram: instagram.com/glitz.care.bar?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
Привіт, з новим роком 🤗 Мене звуть Наталія, я сертифікований майстер тритментолог✅ Дівчатка, запрошую вас на процедури з відновлення/реконструкції волосся💇♀️ Повний спектр послуг: ▪️КЕРАТИН ▪️БОТОКС ▪️ХОЛОДНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ▪️БОТОКС ДЛЯ БЛОНДИНОК ▪️ПРОФЕССІЙНИЙ ПІЛІНГ ▪️ОЛІЙНА ТЕРАПІЯ При виконанні процедури стрижка кінчиків та полірування в 🎁 👉Стомилась вкладати та вирівнювати волосся щодня? 👉Волосся дуже пористе, постійно пушать та стирчать? 👉Пошкодженні після регулярного фарбування? 👉Стали сухі та жорсткі? 👉З‘явилась лупа? Записуйся на безкоштовну консультацію у дірект 💌 Більше робіт та відгуків дивись в моєму Instagram: instagram.com/glitz.care.bar?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ==
-
З новим 2024 роком, дівчата!Всіх вас вітаю і бажаю успіхів у творчості , побуті, сімʼї.Міцного фізичного і ментального здоров’я 🎄🥂🍾Нехай нас всіх цей рік здивує! Мене звати Юля.І я нагадую, що я майстер манікюру , педикюру та депіляціі. - маю подарункові сертифікати - дезинфекція інструментів - чистий манікюр і педикюр - роблю - 50 % на 7 послугу - величезний вибір кольорів - дизайн на будь-який смак - локація English Bay Вже відкритий запис на січень♥️ Якщо Ти ще не знайшла собі майстра, то я залюбки запропоную тобі сервіс на вищому рівні 😎 Тут прайс- www.instagram.com/cozyestetician?igsh=NWR1Njhndzh3dnRm&utm_source=qr
-
Дівчатка, є 2 вільних віконця на пʼятницю на нарощування та ламінування вій. Локація - Метротаун
-
Потрібні моделі на ламінування вій , для фото та відео контенту ✨ Оплата лише за матеріали Подробиці в особисті повідомлення
-
Привіт дівчата ! потрібні моделі на покриття гель лак в чорний колір гель лак короткі нігті на цьому тижні та наступному . завтра 4 січня на 2:00 дня, 5 січня завтра 11 ранку, 6 січня на 11 ранку, 8 січня на 11 ранку , 9 січня на 11:00 ранку.
-
Привіт дівчата ! потрібні моделі на покриття гель лак в чорний колір гель лак короткі нігті на цьому тижні та наступному . завтра 4 січня на 2:00 дня, 5 січня завтра 11 ранку, 6 січня на 11 ранку, 8 січня на 11 ранку , 9 січня на 11:00 ранку.
-
Happy new year 🎄 Потрібні моделі на ламінування вій , для фото та відео контенту ✨ Оплата лише за матеріали 📍Langara-49 Avenue Подробиці в приват , або інстаграм www.instagram.com/nazarevych_brows?igsh=ZHZjOWdkcjZ3MWw1
-
Привет, девочки)☺️ Кто работают в Сюррее, есть завтра время постричь кончики?
-
Всім привіт! Дівчатка, потрібні моделі на пудрові брови та перманент губ. Вартість 150. Ванкувер
-
Всім привіт! Дівчатка, потрібні моделі на пудрові брови та перманент губ. Вартість 150. Ванкувер