Косметичка Ванкувер
-
Привіт дівчата ! потрібні моделі на покриття гель лак в чорний колір гель лак короткі нігті на цьому тижні та наступному . 5 січня завтра 11 ранку, 6 січня на 11 ранку, 8 січня на 11 ранку , 9 січня на 11:00 ранку! досвід 7 років у нігтях www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igsh=MWdiY3pxNXBkbDloNA%3D%3D&utm_source=qr
-
Добрый день🌸 Продаю сет для йоги: коврик, блок, ремень для коврика/растяжки Очень красивый, удобный, хорошего размера, новый Price: 65$ Location: New Westminster
-
Манікюр , педикюр , шугаринг
-
Привіт дівчатка, кажан вільні дати на наступний тиждень
-
Всем привет 👋 Завтра , есть свободное время на брови /ламинирование бровей/ресниц 6.01-4рм 📍4885 kingswsy , Burnaby
-
Добрый день , ищю мастера для мужской стрижки в раене South Surrey. Порекомендуйте пожалуйста!
-
Девочки , кто колорист и стрижка тоже нужна хороший в Барнаби возле Metrotown или возле остановок метро желательно , пока машины нет , нужно обновить мелирование и затонировать если есть краски Devis , Надя Перун меня красила она супер мастер👍, пока уехала на 2 месяца с Канады .
-
Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років.У січні PROMO ‼️❗️нарощування вій класичне 80$ , 2 -5 Д $90 , мега об'єм 100 $ . Дуже зручна локація Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Для зняття контенту з нарощування вій та ламінування брів потрібно моделі на постійній основі , дівчата з модельною зовнішністю. Участь безкоштовно, зайнятість 2-3 години.Є коричневі та чорні вії всіх вигинів, різних кольорів кольорові вії. Працюю найдорожчими та якісними матеріалами для вій та брів. Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
-
Всем привет ,работаю в барбершопе “Crowsnest “ ,для записи , пишите в личные сообщения
-
Ключевое слово «Был»
-
Здравствуйте! Я работаю с косметикой dmk. Topaz Facial Studio 3749 w 10th ave
-
Спасибо 🩷 сохранила ваш контакт.
-
Девушки, посоветуйте какой фен купить? Не Дайсон 😂 По-бюджетнее
-
Ещё актуально ? !Куплю фен!