Косметичка Ванкувер
-
Продам бодик , новый, размер М , цвет хаки ✔️ідеально сідає по фігурі ✔️хороший стрейч в тканині ✔️база під будь-який образ ✔️застібка знизу на три кнопочки Цена: CAD35
-
Девочки здравствуйте! Подскажите, а есть в Ванкувере заточка инструментов?🤔 Буду очень благодарна за ответ
-
Вітаю , дівчатка , можливо хтось збільшував собі губи та може порадити майстра ?
-
Всем привет, приглашаю вас на шугаринг🍯. Принимаю в районе West Coquitlam. Выполняю работу чисто и качественно. Работаю на украинских материалах, так же продаю домашний уход. На первый визит скидка -10%. Буду рада видеть! ❤️ www.instagram.com/lazer_shugaring_ks/
-
Дівчата, на завтра, на 10:00 горить віконце на нарощування або ламінування вій або ламінування брів ! На першу процедуру знижка 10$ від ціни. Район Метротаун💖
-
Очень рекомендую! очень приятные процедуры, Ання дает много информации о домашнем уходе который очень важен и помогает после процедуры. Результаты сразу заметны после каждой процедуры. Если вы хотите сделать что-то, что действительно улучшит состояние вашей кожи сразу к Анне, Она великолепна и очень профессиональная . 🙏🏼🌸
-
Посоветуйте пожалуйста массажиста в Бернаби , желательно не очень далеко от метротауна.
-
Подскажите пожалуйста, есть ли в Бернаби массажист? Недалеко от Метротауна
-
Посоветуйте пожалуйста массажиста из Бернаби , недалеко от Метротауна 🙏
-
Привіт дівчата ! Мене звуть Марина, я майстер та тренер з нарощування вій, ламінування , довгостроковій укладці брів більше 7-ми років. У мене є нагороди топ майстра , тренера та дипломи. 🥇🏆🏅 Я навчаю нарощування вій як тренер.Запрошую до себе на нарощування вій у дуже зручну локацію Burnaby від зупинки Metrotown 3 хвилини пішки. Promo по aкції на ламінування брів $ 50 . В січні акція вії класика 80, обьеми 2Д - 5Д -90 $, Мега обьеми -100 $ ‼️❗️ Моя перевага це довге носіння вій до 4 х тижнів. 👍💫 Instagram www.instagram.com/mstar_lashes_vancouver?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA= what’s = wa.link/qji3xl
-
Добрый вечер , есть барбер принимает на комершиал или принимает на дому в дт, могу дать контакты