Косметичка Ванкувер
-
Всім привіт, я шукаю майстра що робить зачіски та макіяж. Тут хтось робить?
-
www.instagram.com/dakabrush?igsh=MWFlYTVqZHIwNHgyMQ==
-
Вітаю ! Шукаю перукаря або барбера 💈 район Coquitlam( Burquitlam, Lougheed, port moody)?
-
Привіт, шукаю для себе в районі Coquitlam Centre (Lincoln станція метро) косметолога Можливо не далеко від цього району) Хто може порадити?
-
www.instagram.com/anastassiyabeauty?igsh=aWQ5N3VrNHFkdzht
-
Увага всім поціновувачам мистецтва 📸 Цієї неділі, 21 квітня, о 12:00 год. спеціально для "ЇЇ слова" кураторка виставки "Її присутність" Аліна Сенченко проведе екскурсію по роботах виставки для нашої групи. Ця групова виставка пропонує детальне та критичне дослідження досвіду українських жінок. Вона відображає роботи жінок-фотографів з України, які досліджують різні аспекти інтимно-сімейних стосунків між жінками. Після екскурсії планується перепочинок з кавою або чаєм у затишному кафе для обговорення побаченого. Закликаємо підтримати українське мистецтво та жіночих авторів! Де? Галерея CSA (2414 Main Str #5) Коли? 21 квітня, 12:00 год. Ціна? Безкоштовно ‼️Обов’язковий депозит у розмірі 8$, який повертається у разі вашої участі :) Кількість місць обмежена.
-
www.instagram.com/dakabrush?igsh=ZXN3OHo3N2Y3aThn
-
www.instagram.com/vancouver_hairdresser_?igsh=MWJuc2FkNHAybmR6dg%3D%3D&utm_source=qr тільки зачіску
-
Привет, приходите - 1732 Alberni street www.instagram.com/invites/contact/?i=176g3toohinmm&utm_content=phqmmsr
-
❗️Уважаемые мастера Бьюти сферы❗️ Мы рады сообщить об открытии новой уютной Студии красоты! И Mы набираем позитивных мастеров любящих свою работу и готовых работать в команде❤️ Нам требуется мастера : ✅стилисты по волосам ✅маникюристы, ✅мастер бровист , ✅Eyelash master. ✅make up artist Yсловия работы: рент (весь месяц , полмесяца, оплата день в день) или процентная ставка! Подробные условия: Anna +1(778)6975777 Polina +1 (604) 365-4779 Oткрытие 1 мая Location: New Westminster
-
❗️Уважаемые мастера Бьюти сферы❗️ Мы рады сообщить об открытии новой уютной Студии красоты! И Mы набираем позитивных мастеров любящих свою работу и готовых работать в команде❤️ Нам требуется мастера : ✅стилисты по волосам ✅маникюристы, ✅мастер бровист , ✅Eyelash master. ✅make up artist Yсловия работы: рент (весь месяц , полмесяца, оплата день в день) или процентная ставка! Подробные условия: Anna +1(778)6975777 Polina +1 (604) 365-4779 Oткрытие 1 мая Location: New Westminster
-
-
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на креативне та якісне покриття в east Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver В інстаграмі більше моїх робіт🧚🏼 Instagram: www.instagram.com/ua.van.manik?igsh=MWU3eGV4aWd3aGs4eg== Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 40$ (ціна без знижки ) ☺️ Викохаю кожен ваш нігтик🩷
-
Всім привіт, мене звати Наталія, зараз орендую місце в салоні в Бернабі )))Я майстер по відновленню волосся - нанопластика, кератин, ботокс, тотальна реконструкція. Мій досвід вже 4 років, мої клієнти ходять з ефектом після процедури, мінімум 6 місяців Запрошую вас, до себе на процедурки. Завжди готова відповісти на ваші запитання про волосся і зробити їх ідеальними. Також шукаю моделей на нову процедуру прикореневий обʼєм ціна за матеріали 50$ Мій інстаграм : www.instagram.com/glitz.care.bar?igsh=NGR4ZjI3a3F4a2Zx
-
Меня зовут Элина, уже 6 лет работаю в бьюти сфере, 4 из них обучаю. Наработала в Торонто более 100 отзывов с 5 звездами. Я за качество и результат! Список моих услуг: - перманентный макияж бровей - перманентный макияж губ - нейтрализация темных губ - заполнение межресничного пространства - ламинирование бровей/ ресниц - окрашивание бровей/ресниц Работаю только на премиум-сертифицированных пигментах, все полностью стерильно и безопасно. Отслеживаем результат после процедуры и делаем коррекции чтобы достичь результата, который хотите вы. Для записи: - звоните - + 1 236 268 99 08 - пишите мне в инстаграм - www.instagram.com/ek.bebeauty?igsh=MWdodTFyaHMwNHlkaA== Мой адресс - 3749 W 10th Ave, Vancouver, BC V6R 2G5
-
Дуже раджу Аню , майстер своєї справи 🤗 Виконає будь який дизайн , та наростить бадь яку довжину та форму🔥