Косметичка Ванкувер
-
Пишу в личку. Хороший грумер.
-
Можно и мне?)
-
Я покупала в Pet Food N More, но вообще как я вижу тут много зоомагазинов Стали на учёт в клинике Kingsway Vet, доктор Zoran Radnic понравился www.kingswayvet.com
-
Привіт,а підкажіть дорого тут мати домашнього улюбленця?які приблизні витрати на місяць якщо не секрет? Дякую☺️
-
Привіт) Ой, я тут поки 3 тижні🙈 тож із того, що дізналася за цей час: корм тут так само коштує, навіть дешевше ніж в Європі, бо вона в мене їсть канадського виробництва, іграшки і лежанка теж не відрізняються по ціні Лікування дороге, але потрібно застрахувати (знайома сказала що є різані пакети 30,50 і 80 канадських доларів на місяць, оптимально брати за 50, але ми ще не страхували)
-
Дякую 💛
-
Девочки, привет Кто делает реснички? У меня 3-4D, нужна коррекция. По кольцу цены очень сильно разнятся, напишите мне в личку, пожалуйста, свое предложение 🙏❤️
-
Так… ми поки не знайшли(
-
Так, мені знайома скинула страхову компанію, зараз відправлю Вам у особисті )
-
Доброго дня !) Підкажіть , чи робив хтось з майстрів бьюті сфери дозвіл чи ліцензію для роботи вдома ? Я грумер і в подальшій перспективі дуже б хотілось приймати хвостиків в себе )) Та чи є тут ще грумери? Хотілось би познайомитись з колегами 😊
-
Можно пожалуйста и мне грумера))