Косметичка Ванкувер
-
Привет, работает в Ванкувере , могу скинуть номер , очень хороший мастер
-
Дівчата, чи є тут майстри електроепіляції? Дуже треба поспілкуватись. Скоро прилітаю, треба трохи інформації
-
Annie at Dimond Beauty in Cloverdale
-
$45. Аня делает отличный маникюр. Советую. www.fresha.com/a/diamond-beauty-surrey-103-5967-168th-street-vs79csp2/booking?menu=true&dppub=true&employeeId=2015954
-
Если можно, и мне контакты мастера по ресничкам.😋 Даже если не в самом Даунтауне, а где-то недалеко от метро, то тоже прекрасно будет.🙏
-
Доброго вечора. Можна посилання де можна подивитися ваші роботи? Дякую
-
Всім привіт мене звати Олександра💙Запрошую вас до себе на процедури: ПЕРМАНЕНТ БРІВ, МІЖВІЙКА,ХУДОЖНЄ ОФОРМЛЕННЯ БРІВ,ЛАМІНУВАННЯ БРІВ ТА МАКІЯЖ 🎨 Працюю за двома адресами,в студії Eurolashes: 📍7673 6th St #207, Burnaby, BC V3N 3M8 ➡️(Пудрові брови,міжвійка) 📍Та в Surrey район Cloverdale ➡️(Художнє оформлення брів,ламінування брів,макіяж) Мій стаж роботи 7 років.Ось приклади моїх робіт та інстаграм сторінка: instagram.com/o.n.beauty_?igshid=YmMyMTA2M2Y= ✨Price: •Художнє оформлення брів: 35$ •Ламінування брів: 45 $ •Ламінування + фарбування брів: 75$ •Макіяж від 50$ •Пудрові брови: 300$ •Міжвійка: 250$ Буду рада доповнити вашу неповторну красу і зробити вас щасливішими!Пишіть в особисті: instagram,telegram.
-
Девушки, здравствуйте! Кто знает, где можно лазером в Ванкувере удалить сосудистую сеточку ? (кометич дефект), врач не нужен
-
Привет, кто-нибудь нашёл хорошего мастера по наращиванию ресничек👀 в даунтауне? Поделитесь пожалуйста в личку 🙏