UA Ванкувер
-
У декатлона есть доставка и скоро должны магазин открыть
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення
-
Шукаю сусіда по кімнаті (кiмната не велика, є еще една кімната на проти(она занята)), 750$ на місяць район метротауна, кімната одна на двох, хороша транспортна розв'язка і великій магазин валморт в пішій доступності, сам з України Дніпро, тому розмовляю російською мовою, з приводу всього іншого пишіть в особисті повідомлення
-
я подавалась минулого березня, але в Калгарі, бо черги в Ванкувері. з моменту вклейки візи і отримання паспорту пройшло десь 5 днів. тож якщо в Ванкувері подавались повинно бути доволі швидко. але в нас була адмін перевірка через роботу в cybersec і ми чекали місяць, доки вона пройде.
-
Клоун.
-
Я отменила все подписки и ждала, пока истечет подписка на Apple Music, и только после этого смогла поменять. Годовые подписки на это не влияли, только музыка
-
Друзья, подскажите как поменять регион на Канаду в iPhone? Технически куда заходить и что делать я знаю, но все равно не удается это сделать. Нужно удалить подсписки действующие или есть какой то лайфхак? Не могу поставить банковское приложение и мобильного оператора
-
ждать, пока истечет, не обязательно, насколько я помню, но отменить действующие надо обязательно