UA Ванкувер
-
так, завжди краще брати прямий рейс, якщо ціна дозволяє
-
Ось глянула, чи можливо там ще якісь додаткові fee оплачуються?
-
Зрозуміло, тоді краще брати прямий. В Торонто зараз кажуть багато людей. Дякую
-
вп отримується лише при перетині кордону. на внутрішніх рейсах немає проходження кордону та імміграції 1.16 це дуже мало, ви не встигнете не те що вп отримати, а встигнути на рейс навіть
-
Дякую, ну в будь-якому випадку, спробую, і як пройду відпишусь чи все так.
-
Если вы уедете сразу дольше чем на месяц, или позже, но больше чем на полгода, то MSP аннулируется.
-
в різних клініках по-різному, як я вже сказала. в деяких було раніше дешевше, зараз ціни повернулись як були раніше. є клініки де залишилось дешевше.
-
що незрозумілого? bc services card приходить після подачі. там є номер страхування. сама подача на мсп, як ви написали, вам не дає права пройти медогляд безкоштовно.
-
Это не так, в прошлом году можно было за 250 все вместе пройти, скорее всего сейчас столько же. Но есть и дороже.
-
незрозуміло було тільки вам. тож не бачу сенсу пояснювати вам очевидні речі. тема закрита
-
я сама вирішу в своєму чаті, як мені відповідати. по-друге, я вже пояснила вам не один раз. і десятий раз не збираюсь пояснювати що потрібно для безкоштовного медогляду.
-
Девушка , не нужно быть такой борзой! Большинство людей не побывавших в Канаде понятия не имеют о чем вы говорите. Таких полно во всех чатах, и все под впечатлением что бесплатно - это бесплатно, а не через страховку. Если объяснять для вас так сложно, может не нужно напрягаться вообще 🤷
-
Вы не созданы друг для друга вот и все, восприятие сообщений разное, не на одной волне 🤣
-
Мы летели с пересадкой в Стамбуле, если еще актуально могу подсказать насчет как раз пересадки, перед посадкой в Ванкувер еще у нас проверяли визу+задавали пару вопросов+досмотр вещей и одежды
-
В первом аеропорту после сдачи багажа нам дали 1й билет до Стамбула, и 2й отдельно билет Стамбул-Ванкувер. Прям перед гейтом в Ванкувер там еще пару проверок как запустить к гейту, неважно что с пересадкой или нет, проверяли всех
-
Всем привет! Где можно сделать перевод водительского удостоверения в Ванкувере (Ричмонд???)???
-
Stibc.org, выбирайте того, кто icbc certified, иначе у вас перевод не примут