Український чат Ванкуверу
-
я тебе тільки набрав, не путай
-
А всім іншим, просто дружні нагадування, будьте дуже обережні, коли приходите за посиланнями. Можливо, сьогодні це було і непорозуміння. Гарного всім дня.
-
Я не міг тебе набрати, тому що в тебе стояли певні налаштування конфіденційності. Я намагався сразу це зробити.
-
бо телефонують скамери всілякі
-
Теж боюся за нас всіх тепер, бо з Дашою краще не жартувати
-
де гроші?)
-
Запрошуємо в Ванкуверську Вело Гревел спільноту - t.me/+kUarHTci3VEwZGRh * це не скам
-
А б не став би казати щось просто так, на перший погляд все було очевидно. Тому сразу хотів вберегти інших. І написав що це скам.
-
тут навіть з сейвінгс аккаунта можуть вкрасти гроші… і без всіх таких приколів… TD банк славиться такими випадками
-
Перейди і перевіримо😂 Та просто дивно вийшо дуже, через хвилину після того як я перейшов мене винуло з мого аккаунту гугл, і зявилася нова сесія, я сразу змінив пароль і заблокував всі карти.
-
це все зсередини тече, мені здається, бо є людський фактор завжди
-
Але це я вже тільки зараз перевірив, що воно так на всі посилання пише.
-
Але потім я скинув сам туда інше посилання, на інший товар, пише теж саме
-
І там пише фішинг, думаю, понятно
-
І я сразу перевірив це на вірустотал
-
Є багато різних схем, я подумав що попав в ось цю: 1. Ти переходиш по фішинговому посиланню на Amazon — це може бути фальшиве посилання, яке схоже на офіційний сайт Amazon, але насправді веде на підроблений сайт, який намагається зібрати твої дані. 2. Зловмисники отримують доступ до твоїх куків та акаунта — фішингові сайти часто використовують скрипти, які можуть зібрати твої куки, паролі або інші дані, які дозволяють отримати доступ до акаунтів. 3. Після отримання доступу до акаунта, зловмисники замовляють товар за твоїми платіжними даними на адресу дропа — вони можуть використати твої дані для покупки товару і доставити його на адресу, на яку вони можуть потім забрати цей товар. 4. Товар приходить, і зловмисники його забирають — після доставки товару вони можуть забрати його, використовуючи чужі платіжні дані або безпосередньо, якщо вони мають доступ до адреси доставки.