Український чат Ванкуверу
-
Чесно чесно 😂
-
Останнє повідомлення на сьогодні
-
Не злись😇
-
a.co - це скорочувач юрли від амазон www.whois.com/whois/a.co
-
Це що означає?
-
Привіт. Є відкрита позиція QA Automation Engineer - Senior Level. Необхідно дуже добре знати Java + Selenium + related frameworks. Крім програмування, необхідно мати гарні комунікаційні здібності спілкування з різними командами. Вакансія - контракт Графік - 5 робочих днів ЗП по результатам співбесіди з менеджером. Я зможу дати референс. Кому цікаво, пишіть у ПП.
-
Ну є фішингові сайти які можуть витягти твої Cookie. І не потрібно нічого вводити. Там де потрібно вводити щось це вже скам для лінивих.
-
Закриваємо цю тему, бо нас скоро заблокують😂
-
Дивіться, а то ще без куків залишитесь!
-
Та нема такого. Ну як ти собі уявляє якщо б була такая технологія шо ти просто відкриваєш сторінку і скріпт на сторінці витягує твої кукі від Гугла наприклад? Браузер зберігає твої куки і вони доступні тільки тому сайту який їх тобі відправив, якби такий хак був то його б дуже швидко пофіксили
-
Добре, добре. Я просто вперше стикнуся з такою ситуацією. І я бачив те, що бачив. Хтось війшов в мій аккаунт і був в онлайні. Не з мого пристрою. Тому ситуація для мене була дуже дивна.
-
Ну капець, ти за них хвилюєшся, а вони знущаються😂 Більше не буду вас рятувати🥺
-
👋 це знову Мирне Ралі🇺🇦 Крокуємо далі, тестуємо перший протест в Трайсітіз🤸♂️ Приділіть цьому півтори години, зробіть той самий impact🕊️. Приносьте прапори, якщо є, це виводить протест на інший рівень. плакати з нас! 📅 16.02 🕑 14:00 📍Coquitlam City Hall maps.app.goo.gl/kKHnMAwCZZi3AEKh7?g_st=com.google.maps.preview.copy
-
Хтось знає, які є ліміти на особисті перекази в Канаді? Тобто питання таке: якщо я щомісяця переказуватиму певну суму своїй дівчині — наприклад, цього місяця 1000 доларів, а наступного 3000 доларів, — чи можуть виникнути якісь питання?
-
В приватике продолжение😈🔞 👑Приватик: @AlinchikTopBOT ✅ Лс: @AlinchikYSL
-
@Pl_d1 запитайте