Український чат Ванкуверу
-
А як можна потрапити на такі зустрічі?) я просто ніде не бачила анонсів
-
В які хто захоче. Я ношу із собою серйозні настолки по 3 години партія і т.д., але зазвичай всі грають в філери та патігейми. Проте ніхто не забороняє грати в що завгодно. Також граємо в Аліас, Крокодила і т.д.
-
Взагалі анонси тут робляться з періодичністю, але не завжди, бо внутрішній чат настолок має пріоритет. Раніше було правило додавати туди людей тільки, якщо вони прийшли хоча б один раз на івент, але думаю, що вже час рухатися вперед і давати можливість додаватися по запрошенню. Ось посилання яке буде дійсне 1 тиждень. Додавайтеся) t.me/+ko8Px7FviephYjcy
-
youtu.be/Fr-Sf3LP92M?si=uamRM9c6MtBZrfA5
-
5 подій найближчим часом Vancouver by uahub.ca: 🗓️ Abbotsford & Mission Літургія / Divine Liturgy (St. Theresa's roo... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Holy Eucharist Ukrainian Catholic Cathedral Щонедільна зустріч ук... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Maple Ridge & Pitt Meadows Літургія / Divine Liturgy (St. Thomas ... Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ UA HUB Coffee Networking Downtown Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці 🗓️ Surrey & Langley Літургія / Divine Liturgy Sunday, Apr 14, 2024 - подробиці by @yamfasrpawn: *instagram* ❓знаєте про подію, якої не вистачає на сайті http://bcua.ca/ 👉Напишіть про це модератору календаря у телеграм @JuliaLiubevych
-
які подробиці кохве хабу сьогодні?
-
Всім привіт! Пропоную молоде домашнє вино за закарпатськими рецептами! В наявності: солодке міцне з ожини та напівсолодке міцне мікс ожина + лохина. Повністю натуральне без барвників, дріжджів чи спирту - лише вода, цукор та органічні ягоди. Виготовлене разом з батьком, виноробом з 10-річним досвідом. Розлите в стерильні бутилки та закорковане натуральним корком, маємо UBrew ліцензію. За деталями звертайтесь в особисті повідомлення. Дякую за увагу!
-
Ціна - $45 за пляшку 750мл. Можна продегустувати перед покупкою
-
Можу написати процес, якщо цікавить. Самі спробуєте цього року. Виходить міцним 16-18 градусів
-
Так, навіщо дріжжі? Ми все життя робили вино лише з фруктів, води та цукру. Такі ягоди як ожина самі прекрасно ферментуються, дріжжі непотрібні зовсім
-
Ну в лохині було мало природніх дріжжів, тому міксував з ожиною, щоб нормально ферментувалось. Але мені більше подобаєтсья чисто з ожини
-
Та я це розумію, маю на увазі навіщо додаткові дріжжі, якщо природніх достатньо, щоб вийшло міцне вино