Український чат Ванкуверу
-
Це той випадок коли не треба пояснювати якщо треба пояснювати. Написати свою думку, це написати все теж саме без "діч" Цим знецінюється думка іншої людини, абсолютно без аргументів А знецінення чи приниження без аргументації це називається бикувати
-
Для людей кому стало цікаво, є зараз дуже непогана пропозиція від компанії Koodo: Це зараз найкращий тарифний план, він тимчасовий і закривається 16 числа. Рекомендую всім його, тому що це набагато кращий звʼязок ніж в Fido, 50GB інтернету, безліміт смс/дзвінки. Без контракту Чому особливий, тому що немає плати за підключення Звичайна ціна $60, але я можу зробити $45 на весь період користування.💯 Ну і також номер телефону можна залишити тим самим 🤝
-
Я звісно не експерт по ком'юніті менеджменту (хоча взагалі так) але знаю що у всіх ком'юніті є свої мьські навіжені. І круто коли вони на противагу цьому ще й бувають корисними іноді і менеджер їх оцю "енергію" кудись спрямовує. Я оце спостерігаю і користі не помітив поки. Тому користуючись словником пана Максима, хочу сказати що отакі коментарі як вище в 99% це повна хуйня. Бо є не відповідями на запит людини, а відповідями на інші відповіді, що у такі агресивній формі провокує конфлікти постійно. Кажуть, критикуєш - пропонуй. Пропоную використати демократичний інструмент голосування і зам'ютити пана на деякий час. може не тільки мені це муляє все ж.
-
Друзі, фотограф вже знайшовся. Тож всім дякую.
-
Роджерс, бачив кращий тариф ніж у себе, фідо юзає вишки роджерса, апп в фідо така ж діч як і твої поради, пропоную зайти на сайт і подивитись тарифи самому вже, відповів я на твою відповідь а не на запитання, тому що не впевнений що це саме краще що є, а в тому що твоя порада фігня повна, я був впевнений на всі 100
-
Ikea, dollar tree, Dollarama
-
Але тіки третину)))
-
Скачати Baldurs Gate 3
-
Амазон теж топ варіант, особливо якщо є прайм, то завтра приїде і зекономили годину на поїздку в магазин та "ось іще це візьму" в магазині на 5-50 баксів. Боже як задовбало оце "ось іще це візьму"(((
-
Друже від того, що ти повторюєш шось два рази, ваги не додається твоїм словам. Я тобі пояснив як формується тарифна сітка за гігабайтами, однаково у всіх операторів. Базово це 40, далі за кожні 3-5 доларів вони додають тобі Х ГБ. У когось за 10 баксів додасться 40 ГБ, а у когось 20. Я ще й у телекомі пропрацював 5 років, уявляєш, і такі тарифні продукти розробляв. Моя відповідь була про оператора "для бідних", кому не треба багато трафіку і важливо мати можливість не платити щомісяця якщо ти виїхав з країни на якийсь час або взагалі до ЄС і не готовий викидати 40-50 баксів щомісяця, проте йому треба північноамериканський номер. Подумай про інші кеймит окрім як юзати 50ГБ на місяць. Мені зі стримінгом музики вистачає 5-10. Твоя відповідь на мою немає ніякого сенсу, бо я не сперечаюся у кого крутіший пакет, а ти сперечаєшся. Тому це токсично і повна фігня. Сенс цього чату отримати допомогу. Якщо в тебе є інший досівд, поділись ним. Мені просто дивно що в мене стає сил це пояснюватися коли не вперше вже це роблять