Український чат Ванкуверу
-
Друзів
-
а яку ви адресу залишали якщо не секрет?
-
Я коли прилетіла в минулому травні нам так в Торонто зробили. Перміти прийшли за 2 тижні
-
Привіт! Я працюю в телекомунікаційній компанії TELUS 💚 Зараз зʼявилась пропозиція на мобільний звʼязок, яку я можу вам допомогти підключити 📲 Виглядає наступним чином: 80 GB 5G+ unlimited, без контракту, з можливістю взяти новий смартфон. І що саме головне ВАШ НОМЕР ТЕЛЕФОНУ НЕ ЗМІНЮЄТЬСЯ. Також можу допомогти вам з домашнім інтернетом💻 Все це абсолютно безкоштовно та офіційно. Тільки позитивні відгуки від задоволених клієнтів! 💯 Буду радий відповісти на всі ваші запитання в особистих повідомленнях. Звертайтеся, і ми знайдемо найкращий варіант для вас! 🇺🇦 ❗️В цілях регламенту компанії та конфіденційності, ЦІНА відрізняється від того що на фото❗️
-
А вона подавалася ж до 15 липня? На всякий випадок питаю, бо поки що не розумію чого так
-
Дякую 🙂
-
У Ванкувері планується показ фільму «Довбуш»?
-
Ось таке
-
Хелоу. Чи має хтось складний стіл, і може позичити / орендувати на сьогодні? Дуже дуже треба
-
Добрий день! Шукаю кімнату у Річмонді, або житло поряд з Canada line, бо маю роботу у центрі Річмонду. Бюджет до 1200, бажано жіночих колектив. Дякую! PS. На Craigslist та маркетплейс заходжу кожен день, зараз щось ринок у річмонді напівпорожній
-
Залишились 2 пачки подсів для Juul. Кому треба - пишіть в приватні.