Український чат Ванкуверу
-
Якщо чесно, я трохи в шоці від того які об*єми цього всього. Вибач, але там один стадіон коштує як той супутник, що всім народом збирали. Зрозуміло що так, донатити треба незалежно є корупція або нема, і то особистий внесок кожної людини. Тобто це на початку не вірно що теза про донат протиставляється тезі про корупцію. І повертаючись до масштабів - щось мені здається, що якщо б не корупція, і всі гроші реально йшли на війну, то нічого нікому не треба було донатити. А якщо б не корупція останні 30 років як явище, то я думаю що не було би війни з росією. Вона би просто була не можлива, тому що Україна би не була "недогосударством" (по їх пропаганді), а була би одною з провідних країн Європи. Вони б просто не наважились б. Я думаю що якщо поставити на ваги і проаналізувати - імперскість і йобнутість їх там на болотах і наша внутрішня йобнутість і корупція - це є 50% і 50% того що дало 100% наслідків для початку цієї війни.
-
Вітаю! Можливо хтось збирається у Мексику у період нового року? Ми могли б обʼєднатись, а то ми з хлопцем хочемо вперше самостійно (без туроператора) організувати відпочинок, і боїмось наплужити 😀 Або можливо хтось може допомогти порадою як це все правильно організувати і що варто знати. Дякую
-
нє, я кажу про те, наприклад виникає ситуація не цільових витрат коштів канадської допомоги і тоді це питання витрати моїх коштів які б малі іти на війну і захист України не на війну а в чиїсь гаманець. не мудаки канадці, а мудаки українські корупціонери
-
Ну можливо я щось не так зрозумів, але з вашого повідомлення мені здалося що ви не хочете щоб мудаки канадці на ваших податках наживались в Канаді, а мудаки українські в Україні. Ось стало цікаво як вашу маму і там і тут показивают ви податки скрізь платите
-
All in
-
скільки?
-
вітаю! комунальні окремо?
-
Добридень!) Якщо потрібно житло. Моє звільнилось. Coquitlam. 1500$. 1br.
-
Здається окрема кімната в приватному будинку. Район East Vancouver, Norquay park Власна ванна кімната. В кімнаті є ліжко Full / Double 53″ x 75″ + Тумбочка Будинок 2 поверхи, на першому поверсі спільна зона - кухня+ вітальня, на 2м поверсі - три спальні. До спільних зон також відноситься гараж, власне подвір'я+ гриль. До метро - 15 хв ( 29th avenue expo station) До Killarney community centre (GYM + pool) - 15хв В будинку проживають українці, пара (по 35 років) і студент (19 років). Ми працюємо в сфері кіно та IT. Ми шукаємо хто доєднається в нашу невелику тусовку. Ціна 1150 cad Якщо ти вважаєш що ти підходящій кандидат - будь-ласка заповни цю анкету. forms.gle/CZkkVdYoxN5WE8H96 Заїзд можливий з наступного тижня (±11 вересня) Фото кімнати та спільних зон в будинку photos.app.goo.gl/GijYrCWybdXr31447