Український чат Ванкуверу
-
Я не впевнена. Вона казала що фільм про хлопчика який сам намагається вибратись з блокадного Маріуполя. Не впевнена який саме це фільм.
-
Це не документальний В документальних немає таких сюжетів
-
Так , це за Юрчика
-
Всім привіт🤍 Здається квартира 1 bedroom в Port Moody з видом на гори на 23 поверсі, заїзд з жовтня. Затишний спокійний район, немає бездомних, поруч є багато закладів і великий продуктовий магазин,приємні власники (поляк і японка), а також до станції метро 5 хвилин пішки. Допомагаємо нашим власникам знайти тенантів оскільки переїжджаємо з Канади. За всіма деталями пишіть або мені в особисті або відразу напряму власниці🫶🏼 p.s. цієї дивної люстри там вже нема, зараз там висить звичайна:) www.facebook.com/marketplace/item/960406265046717
-
Всім привіт, якщо комусь потрібна допомога, щоб стати в Електронну Чергу в консульство в Едмонтоні чи Торонто, можете писати мені в пп. Завтра зможу зарезервувати 4 місця
-
Люди добрі, допоможіть мені будь ласка, я не брехатиму я не бездомна, і не з фронту, переїхала з Херсона в Одесу пів року тому, з дитиною, в даний момент залишилася зовсім без роботи і без грошей, може хтось може допомогти мені чимось я з дитиною зовсім без грошей, є де жити але платити за житло немає можливості, а назад до Херсона повертатися поки не час ще, якщо хтось має можливість допомогти мені, напишіть, я можу все довести.
-
Що це за набіг ботів ? 🤣
-
👋Здравствуйте👋 🏠💲Давно хочешь зарабатывать работая дома в сфере криптовалюты 💲🏠 🤝Набираю к себе в тиму 👍💸Научу совсем БЕСПЛАТНО.💵 🛑Делаем каждый день свыше 100$🔥 🛑Занятость от 2-3 часов в день. 📨💬Напиши по контактам, что бы приобрести больше инфы👉 @x2layer17
-
Усім привіт🤍 звільнилось місце на Ламінування вій або брів, фарбування брів хною або фарбою 05.09 сьогодні на 18:30🍁🍂 працюю у ДТ✨ Мій інстаграм: instagram.com/irene_kavka?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
I don't think I could tell you how much you mean to me. I will keep telling people about your good works in my life ❤️📣 In the process of waiting for you salary you can earn up to 9000 dollars in 3 working at home with your smart phone Jjjuyyfggjkggczfggff
-
Чому скам лол?
-
We couldnt have done it without your expert services I made $20,000 in 24 hours by just investing $2000 All thanks to @mma_crypto01 @mma_crypto01
-
Та він має на увазі чого мій пост не видалили 😅
-
Та нє, я в Сюрреї живу, і якшо хтось пробував стати в чергу, той знає який то гємор. Я просто написав прогу, яка це робить швидше ніж люди, тому тепер можу резервувати місця в електронній черзі